Ugrás a tartalomra
x
""

Beleszeretett spermadonorába a leszbikus anyuka

A nőt exfelesége 2010-ben hagyta el. Két, közösen nevelt lányuk volt.

A Seattleből származó leszbikus hölgy már akkor beleszeretett spermadonorába, amikor életet adott első gyermekének. Jessica Share Alice nevű lányát mesterséges megtermékenyítés útján szülte meg 2005-ben, így ő vált a legelső leszbikus szülő. Állítólag. Aztán hozzáment egy másik nőhöz, és közösen 4 gyermeket terveztek felnevelni. Azonban a boldogságnak 2010-ben vége szakadt, pont amikor második gyereküket várták ugyanattól a spermadonortól.

Jessica kész volt egyedüli szülőként felnevelni a két lányt. Szerelme tárgyáról csak annyit tudott, hogy a Fairfax-i Spermabank nyilvántartása szerint ő a 2008-as számú donor. A nő és Aaron Long tavalyelőtt találkoztak – 12 évvel Alice születését követően. Egymásba gabalyodtak, majd összeköltöztek Long korábbi gyerekeivel.

A férfi azt követően kötött szerződést a spermabankkal, hogy egy éves angliai tanítóskodás után visszatért az Egyesült Államokba. „1994-ben kezdtem eladni a spermiumomat. Egy durranásnyi adagért akkor 40 dolcsit kaptam, és eldöntöttem, hogy egy éven keresztül kéthetente fogom eladni. Akkoriban volt egy komoly kapcsolatom, és ez az egész jó vásárnak tűnt. Amikor elmondtam az anyámnak, pontosan arról gondolkodott, vajon ez-e az egyedüli módja, hogy unokái lehessenek.”

Amikor Share és akkori felesége eldöntötték, kitől vállalnak babát, teljesen odavoltak Long szakmáiért. „A donornál azt találtuk, hogy író, zenész és taxisofőr… A nejem és én romantikus mód elképzeltük, hogy otthagyja irodai munkáját, ehelyett történeteket gyűjt, amiket a taxijában hall, majd pedig alig várja, hogy megírja a Nagy Amerikai Regényt” – emlékezett vissza Jessica.

Nagycsaládosok

Hét teljes hónapot vártak azzal, hogy a terhességi teszt végre pozitív legyen. „Az első gyerekünket vártuk, és végtelenül boldogok voltunk… A feleségemnek nagyon nem tetszett az ötlet, hogy ismerjük meg a donort, hisz úgy érezte: a szeretet miatt működik egy család- és én egyetértettem vele.” De amikor Alice hároméves volt, Jessica és a nő szétmentek. Pár év múlva időseb lányukat is magával akarta vinni. És ha ez még nem lenne elég, kisebbik lányuk nem tért haza egy nyaralásból. Jessica soha többé nem látta őt.

Amikor Alice-t érdekelni kezdte biológiai apja, az anyja elvégeztetett egy PGS tesztet, és ez kimutatta, hogy Aaron Long lehet 50%-ban az apa. Jessica kapcsolatba lépett Longgal, és a közösségi oldalakon beszéltek egymással. Pár hónap elteltével Alice-ék beköltöztek Longhoz. Ezt követően kezdett a férfi és a nő randizni egymással. Jól élnek, boldogok, imádják egymást, Jessica első lánya mindennek ellenére nem tekinti apjának Aaront. „Egyértelmű, hogy nem vagyunk egy család.” Akkor most, hogy is van ez?!

(Gay Star News)

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux