Ugrás a tartalomra
x
""

Ronaldo szobrán vajon melyik a legfényesebb rész? A két lába közti!

Ahogy például Miskolcon Mancs szobrának füle, a Funchal-i Cristiano Ronaldo szobor két lába közti dudora a legfényesebb, azt simogatják a legtöbben a szerencséjükért. Noha tényleg elég élethűre sikeredett, az állandó „suvickolás” vajon mennyire legyezgetheti a portugál szuperklasszis sztárfocista hiúságát?!

Cristiano Ronaldónak két szobra is van a Madeira szigetén. Az egyiket ő maga leplezte le 2017-ben, és a reptéren található. Ám a mellszobor arca sajnos, elég horrorisztikusra sikeredett, mivel sokkal inkább a fiatalon sem túl jóképű (EGYÁLTALÁN NEM!) Eric Trumpra, a homofób, s rasszista amerikai elnök ellenszenves fiára hasonlít. Magyarán, egy borzalom, és ez azóta sem változott.

Kire hasonlít jobban ez a mellszobor?

Van azonban egy egészalakos, jó magas szobra is a sokszoros bajnok labdakergető fenegyereknek. Ez pedig a parthoz közeli Funchal-ban áll, és 2014-ben avatták fel. A lenti képekből jól látszik, az a bizonyos „bulge” pont kényelmesen elérhető, kinyújtott karmagasságban helyezkedik el, és hát, a turisták előszeretettek meg is fogdossák. Jó alaposan! Ronaldót már úgy emlegetik, mint „az embert, kinek arany hatlövetűje van”. Nem vicc!

(Hornet)

 

Lancois

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What the hell ? #Ronaldo #RonaldoStatue #Cristiano #CR7 #Juventus #realmadrid #rmfc

Troll Football (@thefootballtroll) által megosztott bejegyzés,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Someone's keen to meet the #ronaldostatue #goldenballs

Marie (@riemaflee) által megosztott bejegyzés,

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux