Ugrás a tartalomra
x
""

Videó is készülhetett arról, ahogy Kevin Spacey egy kamasz fiút zaklatott

Nyilvánossá vált több részlet a Kevin Spacey elleni zaklatási vádakból a színész január 7-i bírósági tárgyalása előtt - írja a New York Times. Ezek legfontosabb eleme, hogy a vádló állítása szerint készített egy videót is arról, ahogyan Spacey hozzádörgöli a péniszét.

Kevin Spacey-t több mint egy tucatnyian vádolták meg szexuális bűncselekményekkel; ez lesz az első ügy ezek közül, amelyet a bíróságon tárgyalnak. E szerint a vád szerint Spacey 2016-ban leitatott egy 18 éves fiút, majd annak a nadrágjába nyúlt, és megfogta a nemi szervét.

A most nyilvánosságra hozott részletek szerint az eset 2016. július 7-én történhetett Nantucketben, éjjel 1 óra körül egy zsúfolt bárban. A 18 éves fiú a bárban dolgozott alacsony beosztásban, és éjfélig tartott a műszakja. Spacey a menedzserével érkezett a bárba 23:30 körül. Miután a fiú - aki azt állította magáról, hogy 23 éves (Amerikában csak 21 éves kortól lehet legálisan alkoholt vásárolni) - műszakja lejárt, bemutatták őket egymásnak, és együtt kezdtek italozni. 

Tovább olvasom az Indexen

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux