Ugrás a tartalomra
x
""

Elhagyta stúdióját a melegpornós, mert a cégvezetőhelyettes „az életére tört”

Egy melegpornós a Twitteren jelentette be, kilép a Kalifornia székhelyű Next Door Studios-ból, mert annak egyik oszlopos tagja már zaklatás szinten az életét veszélyezteti.

Markie More Rocco Fallon produkciós vezetőhelyettes posztjára válaszolt. Fallon ezt írta: „Ahogy 2018 végéhez közeledünk, el kell mondanom, még sosem volt ilyen sötét évem. Azt láttam, hogy a körülöttem élők némelyike szörnyetegekké vált.” More nem sokat váratott a válasszal:

„Vagy ez azért lehetett így, mert hányniuk kell azoknak az embereknek, ha egy olyan szörnyeteggel kell lepaktálniuk, aki te mindig is voltál?”

Persze, nem mindenkijében, csakis a saját nevemben beszélek. Ne merészelj még egyszer az életemmel fenyegetni engem, vagy a környezetemben élőket!”

Fallon nem vette fel a kesztyűt. Ugyanaznap, egy későbbi tweetben More kijelentette: tovább nem dolgozik a Next Door Studios-nál. „Innentől kezdve visszautasítom, hogy még egyszer a Next Door Studios-nál forgassak. További részletek később…”

Weblapjukon azzal dicsekednek, hogy ők a világ legnagyobb pornós oldala, mert hozzájuk tartozik a Next Door Raw, a Next Door Buddies, a Next Door Casting,a Next Door Originals, a Next Door Male és még a Next Door Twink is…

„A Next Doors Studios a legnagyobb melegpornó oldal, egy 17 aloldalas hálózattal. Tagként teljes hozzáférést kapsz mind a 17 melegpornó oldalunkra, korlátlan videónézéssel és letöltéssel. Akár durván, mocskosan, akár rendesen és udvariasan szereted, hamar meggyőzünk, hogy a mi válogatásunk a legjobb a fistes, a nagy farkas, a félénk fiatal fiús, vagy akár az amatőr elsőalkalmas videók közül.”

Kíváncsian várjuk a további részleteket...

(PinkNews)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux