Ugrás a tartalomra
x

A legszexibb matektanár

A neve Juan Luís San Nicolás. Annyit tudni róla, hogy a kelet-spanyolországi Benidormban él. Foglalkozása tanár. Délelőtt az iskolában van, délután pedig úszást tanít a tengerparti strandon. Ezért  Swimmer a beceneve, azaz Úszó. Életfilozófiája: Néha nyersz, néha tanulsz belőle.

A képeket elnézve, az ember fiának eszébe jut, hogy milyen jó is lenne, ha egy ilyen tanár verné belé. Mármint a fejébe a matematikát.  

Juan Luís San Nicolás ugyanis számtant tanít. Az Instagramon 318.000 követője van, s abban nagyjából megegyezik az Internet népe, hogy ha nem is a legjobb matematikatanár, de mindenképpen a legszexisebb.

matek

Másik képesítése, az úszásoktatás kapcsán fontos elmondani, hogy fiúk tanítását vállalja. Az is fontos infó, hogy egyedülálló. Szexuális orientációjáról nem találtunk konkrétumokat, de a félinformációk alapján könnyen következtetni lehet arra, hogy mi is a szitu. Életkorát sem árulta el, de a képekről látni, hogy olyan 40-es.

Nos, ha valaki úgy gondolja, a következő nyári szezonban irány a spanyolországi Benidorm. Gázoljon derékig a vízbe, csapkodjon veszettül a kezével, s kiabálja, hogy „Ayuda! Ayuda!” Azután már csak a piros gatyás félistent kell várnia. Ha pár másodpercig visszatartja a lélegzetét, akkor talán még szájon át történő mesterséges lélegeztetést is kap.

Juan Luíst az Instagramon itt érheted el, ahol néhány pikáns fotót is találsz!

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

matek

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux