Ugrás a tartalomra
x
""

VV Krisztián melegszex-videókban szerepelt, és bánja, hogy ezt eddig eltitkolta

VV Krisztián a Való Világ 9. széria legutóbbi kiesője, aki eddig arról volt nevezetes, hogy végtelenül ízléstelen stílusban kommunikált a villatársaival, legfőképp a nőkkel. Alighanem ezt elégelték meg a nézők, és ejtették ki nagy egyetértésben a játékból.

Krisztán az utóbbi heteket végigszexelte VV Viviennel, félretéve a tényt, hogy otthon a barátnője várja, de mivel szerencsés alkat, állítólag a lány simán megbocsátaná neki a hűtlenkedést, sőt, fel is ajánlotta, hogy költözzön hozzá, derül ki a Blikk videójából

45292127 320507562095406 838007806610112512 o
 
A 23 éves ex-villalakó azonban egyelőre kivárásra játszik, és csak akkor költözik hozzá, ha nincs jobb alternatíva. Állítja, annyira szerelmes Vivienbe, hogy inkább nagyvonalúan egy üres lakásban vár rá, mint a volt barátnője mellől, már amennyiben Vivien kibírja, hogy ne feküdjön le egyik villatársával sem az elkövetkezendő időszakban. (Ez ugye azért kérdéses, mert ő volt az, aki összekavarodott VV Radiccsal, majd két nappal azután, hogy a férfi kiesett, máris nem lehetett kivakarni Krisztián ágyából. Következésképp Vivien hajlamos elég rövidre zárni a szakítás utáni gyászidőszakot, és halálosan beleszerelmesedni bárki másba.) 
 
(Velvet)
Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux