Ugrás a tartalomra
x
""

Verner Degray Mike után Dylan-t kapta lencsevégre

A művész nemsokára Magyarországra érkezik, így modelleket keres.

Bizonyára sokan emlékeztek a tegnap reggeli posztunkra Mike-ról, a kubai félistenről. Nos, a Cannes-i fotóművész, Verner Degray is felfigyelt rá, és személyesen köszönte meg, hogy publikáltuk a fotókat. Mint írta, Magyarországon erre még nem volt példa. Írt arról is, hetente készít új fotósorozatot, és hamarosan tervezi, hogy hazánkba látogat, hisz tetszik neki Budapest - és magyar fiúkat keres fotózásra.

Tőlünk kért segítséget. Írtuk neki: mi csupán híreket közlünk, és átirányítottuk casting cégekhez. Ha kipróbálnád magad egy profi fotós kamerája előtt, fiatal vagy, jóképű, izgalmas, jó testű, és nem bánod, ha cenzúrázatlan fotók is felkerülnek rólad Verner OnlyFans oldalára, írj neki, hisz nem ismer errefelé senkit, aki modellt állna.

A művész biztosított bennünket, mindig lehetőséget ad arra, hogy megosszuk legfrissebb fotóit, természetesen cenzúrázva. Ezúttal Dylan-t mutatjuk be Nektek, az izgató franciacsókot, aki egy-két fotón a fiatal Josh Hartnett-re hasonlít. De akár Caravaggio festményeit is díszíthetné, ehelyett a Te reggeled teszi boldogabbá. A helyszín ezúttal egy elhagyatott kúria, vagy elmegyógyintézet lehet...

Ha még több inspiráció kell, keresd fel Verner Instagramját.

Jöjjenek tehát Dylan kéklakatos fotói!

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux