Ugrás a tartalomra
x

Lecsapott a meleg jegyespár ötletére a Barbie baba gyártója

Egyedi ajándékot készítettek a 8 éves kislánynak, a cégnek megtetszett a különleges esküvői játék.

Az arizonai Matt Jacobi és Nick Caprio jövő évben fog összeházasodni. Egyikük unokahúgának nemrégiben volt a születésnapja, és a jegyben járó két férfi igazán különleges ajándékkal lepte meg a 8 éves kislányt.

Natalie imád babákkal játszani, de a meleg pár olyan ajándékot szeretett volna, ami kapcsolódik közelgő esküvőjükhöz is, amelyen a kislány lesz az egyik virágszóró lány.

Vettek egy esküvős Barbie-játékot, amely majdnem tökéletes volt: volt benne két virágszóró lány, valamint a férj és a feleség. A pár aztán megalkotta a saját meleg esküvős szettjét, amelyben két vőlegény van.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi @mattel! Happy Holidays. We had a difficult time finding a same sex wedding set to give to my niece for her 8th birthday. She and her little sister are flower girls in our upcoming May wedding. We thought it would be special to give her something with a little meaning behind it. What a bummer you don’t make one with two grooms. Anyway, we had to get creative and make a couple purchases. I hope our custom gift inspires you to make a #GayWedding set! ? . Kindest Regards, Matt Jacobi (America’s Favorite #Guncle) . . #LGBT #Grooms #Instagay #LGBTwedding #GayCouple #Guncles #RelationshipGoals #FamilyGoals #MarriageEquality

MATT JACOBI (@mattjacobi) által megosztott bejegyzés,

Az egyedi játékról készült fotót kitették az Instagramra, és megjelölték benne a Barbie gyártóját, a Mattelt is. Néhány héttel később a cég kapcsolatba lépett velük, mert tetszett nekik az ötlet.

A pár januárban találkozik majd a Barbie dizájnereivel és marketingeseivel. Így könnyen lehet, hogy hamarosan azonos nemű esküvős játékot is a piacra dobnak.

 

nlcafe.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux