Ugrás a tartalomra
x

A meleg házaspár megismert egy fiút Tinderen – és most már hármas kapcsolatban élnek

A szerelmi háromszögben boldogabbak, mint valaha.

Edson 2008-ban ismerkedett meg Emersonnal. A két férfi korábban Londonban élt és dolgozott, de ekkor még nem ismerték egymást; majd mindketten Madridba tették át székhelyüket. Itt szerettek bele egymásba.

De annyira, hogy a 39 éves ügyfélszolgálati menedzser és a 46 éves angoltanár két évvel később össze is házasodott.

Boldog kapcsolatuk során sokszor előkerült beszédtémaként a poliamoria, azaz a többszerelműség, de nem gondolták volna, hogy az ő életük is ebbe az irányba haladhat egyszer.

Csakhogy 2017 októberében a Tinderen megismerkedtek Sebastiannel, a 31 éves kutatóval, akiről hamar kiderült, hogy ugyanaz a hobbija, mint nekik: ő is rajong a jógáért.

Üzenetváltások sora után randiztak egy barcelonai olasz étteremben. Sebastian a találkozás után visszautazott akkori otthonába, Koppenhágába, ám Edson és Emerson idővel rájött, hogy komolyak az érzéseik a fiú iránt, és felvetették neki, hogy lépjen be a kapcsolatukba harmadiknak.

Így is történt. Edson, Emerson és Sebastian ma már boldog hármas kapcsolatban élnek Barcelonában.

Néhányan kritizálják a fura viszont: feltételezik, hogy megromlott házasság miatt került képbe a harmadik személy, Sebastiant pedig olykor kérdőre vonják, miért kellett egy házasságba belépnie, de a fiúk állítják: ez pont olyan, mint egy monogám kapcsolat, csak így még egy emberrel meg tudják osztani a szeretetüket, és most boldogabbak, mint valaha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our first breakfast together in OUR new place - a well-deserved moment of rest after unboxing for the past many days ???

GaYOGAtriad (@gayogatriad) által megosztott bejegyzés,

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux