Ugrás a tartalomra
x
""

Miley Cyrus-nál már megint saját szexualitása a téma

Szót ejtünk a 26 éves énekes-dalszerző három megnyilvánulásáról.

1. Legutóbb a The Sun-nak adott interjúja alapvetően arról szólt, az anyja, Tish rántotta vissza megint a füvezéshez, pedig már leszokott tavaly. Aztán szóba került legújabb klipje, a „Nothing Breaks Like a Heart” (Semmi sem törik úgy össze, mint egy szív), melyben kislányok pisztolygolyókkal játszanak, majd a célba lövést gyakorolják, férfiak és nők rózsaszínű szívekkel, „Mi vagyunk Miley”-feliratú transzparensekkel buzdítják az énekesnőt, aki maga meg úgy fest majdnem, mint Madonna 1991-ben, Madonnával az ágyban című filmjében. Ahogy Katy Perry és sok más énekes, az egykori szende vadóc is előszeretettel rejt el olyan mondanivalókat klippjeiben, amik először fel sem tűnnek.

„Valójában gendersemlegesnek mondanám magam, Így gyűlölöm, mikor a feministák hantázásba kezdenek, mert emberbarát is vagyok. Sokkal inkább az emberi jogokra fókuszálok és a férfiakra, akik szuperül meg vannak elégedve magukkal, ahogy mindenkivel, aki jól érzi magát."

2. Miley egyszer nyíltan beszélt arról, pánszexuálisként tekint magára, valamint olyan emberként, aki nem veti meg a szexuális fluiditást sem. Egy három évvel ezelőtti interjúban ezt mondta:

„Szó szerint nyitott vagyok minden olyan ember felé, aki benne lenne, hogy azt csináljuk, nem gerjed az állatokra, és korban megfelelő. Mindenben benne vagyok, ami legális… Ja, lefekszek minden felnőttel, aki elmúlt 18, és aki velem is csinálná. Nem teszem függővé, hogy fiú, vagy lány legyen, és azt sem, hogy ő minek gondolja magát.”

3. Tavaly, a Billboard Magazine-nak adott interjújában szót ejtett férjéről, Liam Hemsworth-ről is. Megkérdezte tőle: „Liam, te szereted, hogy fiú vagy?” A szexi színész gondolkodás nélkül válaszolt: „Nem nagyon gondolok erre. És ez őrület számomra, mert egész idő alatt, arra gondolok, milyen lánynak lenni.” Miley így válaszolt: „Én állandóan azt érzem, fura, hogy lány vagyok, mert nem érzem magam sem lánynak, sem fiúnak, egész egyszerűen semminek sem érzem magam.”

(Gay Times)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux