Ugrás a tartalomra
x
""

Michael Lucas: „Visszavonulok a pornószakmából”

Egy korszak véget ér 2020-ban, amikor a lassan legendává váló, orosz gyökerekkel rendelkező pornószínész leteszi a lantot, és attól kezdve csak rendezni és pénzelni fogja a felnőttfilmeket. Michael Musto exkluzív interjúja.

2020-ban leszámolsz az iparral. Miért?

Nem térhetek vissza, ha nem hagyom abba hamarosan. Vissza kell majd térnem. És többé nem tehetem meg azt, hogy éheztetem a testem. 23 évig éheztem. Enni akarok. Pékárút, cukrot, tésztát… Nincs különösebb oka. Ezt már nagyon, nagyon régóta csinálom – régebben bárki másnál. ’96 óta, amikor leforgattam az első jelenetem. Valahol abba kell hagynod, hacsak nem vagy Madonna.

Miért nem hagyod abba most rögtön ahelyett, hogy 2020-ig vársz vele?

Az egy szuper év. Egy kerek év. Jó lesz akkor abbahagyni. Szerintem idén és jövőre többet fogok forgatni, aztán abbahagyom. Jelenleg két oldalon is amatőr filmezek: a JustForFans-on és az OnlyFans-on. Viccnek indult, hogy párban tegyünk fel amatőr videókat, aztán meglepődtem, mennyire belelendültünk, és jó pénz van belőle, különösebb ráfordítás nélkül. Szóval, úgy döntöttem, még csinálom egy évig. Könnyű pénz, és jó helyre megy. De már belefáradtam a szexfilmezésbe, és abba, hogy felkutassak olyanokat, akik nem bánják, ha lekapják őket. Imádom a szexet, de sokkal jobb és élvezetesebb kamerák nélkül. Szeretném még élvezni picit.

De ettől még rendezel, és tető alá hozod a produkciókat?

Igen. Életem legnagyobb diadala nem az, hogy pornószínész lettem, hanem hogy én vagyok a Lucas Entertainment feje. A cég, amit indítottam nagyon, nagyon népszerű, és igazság szerint így van ez 1998 óta.

A visszalépésedhez semmi köze a korodhoz, ugye? Hisz nagyszerűen nézel ki

A férfiak az ötvenes, hatvanas éveikben néznek ki fantasztikusan. Nézd meg Tomas Brand-t, vagy Rocco Steele-t ők aztán belevalóak. Én 46 vagyok. Ki folytatja már az én koromban?! Számomra sokkal fontosabb a családom és a barátaim. Már nincsenek olyan ambícióim, hogy híres legyek, meg hogy írjanak rólam. Aztán ez megváltozott, amikor hallottam emberekről, aki a halottas ágyukon bánkódtak, hogy nem töltöttek elég időt a szeretteikkel.

Az igaz, hogy csak gumi nélkül pornózol?

Igen, egy évvel az után kezdtem, hogy piacra dobták a PrEP-t.

De mi van akkor, ha valamelyik színészed már HIV-pozitív?

Sosem lennék diszkriminatív vele szemben.

És az igaz, hogy írod a visszaemlékezéseid?

Tervben van. Megjelent valamikor egy könyv rólam – nem is tudom, ki a szerző –, és az emberek szerint az egy életrajz. Hát nem. Borzalmas az a firkálmány, a címe Naked (Meztelen). „Nagyszerű könyv, és te írtad!” – szétvet az ideg ilyenkor. Interjúkat, olyan 20-at, továbbítottam valakinek. Jobb mókának tűnt, mint kidobni. Erre ömlengő stílusban a gyerekkoromról ír. De kit izgat ez?!

A te visszaemlékezésedben szó lesz a 2014-es válásodról Richard Winger-rel

Természetesen, hisz ez egy óriási része az életemnek. Tizenhárom évig tartott. Négy komoly kapcsolatom volt. Teljesen padlóra tett, amikor elhagyott egy 22 éves srác miatt. Hihetetlenül fájdalmas volt. Három évig nem bocsátottam meg neki. Vissza akart hozzám jönni, mert a kis pasijával nem működött, de nem fogadtam vissza.

Visszatekintve, mi volt a pornósztárságban a legélvezetesebb számodra?

Igazán hittem, hogy fontos dolgot teszek, hiszen Oroszországban nőttem fel, ahol bohócokként tekintenek a melegekre. Általánosságban: a pornó fontos és jó dolog. Amikor láttam az első pornófilmet, megváltozott a látásmódom. Rádöbbentem, milyen is az, amikor a melegek szégyenérzet nélkül szexelnek. Abban az időben büntették a homoszexualitást, és tabunak számított. Magabiztosságot adott a pornózás.

Véleményed szerint, melyik filmedben voltál a legjobb?

Az Assassin-ban. Az a kedvencem. Én voltam a főszereplő.

(New Now Next)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux