Ugrás a tartalomra
x

John Krasinski most már nem titkolja vonzalmát Dwayne Johnson iránt

Máskülönben miért küldene rendszeresen meztelen fotókat a „Sziklának”?!

A People Magazin idén őt választotta a legszexisebb, élő férfinak, és a színész John Krasinski most elárulta, rendszeresen küld meztelen fotókat Dwayne „Szikla” Johnson-nak. A Hivatal sztárja az Ellen-ben szinte sokkolta a műsorvezetőt. Az egész a People Magazin döntése kapcsán merült fel.

A beszélgetés rátért a szexi színész edzésrendjére.

Ellen: „Úgy hallottam, Dwayne Johnson-nál edzel…Egy lakókocsiban van az egész, körbe-körbe utazgat vele, és te tudsz benne gyúrni?

John: Igen, de ez nem lakókocsi, hanem komplett edzőterem.

Úgy kezdődött, hogy Krasinski férje, Emily Blunt Johnson-nal forgatott, és John bepróbálkozott, hátha be tud jutni a terembe. És amikor bejutott, így tolmácsolta Ellen felé: „Azt gondoltam, mintha egy épp most landolt űrhajón lennék. Kábé negyven olyasmi felszerelés volt ott, amit még életemben nem láttam.” Folytatta a sztorit. „Ahogy beljebb mentem, egyre otthonosabbnak éreztem magam a teremben. És hát, edző cimbik lettünk.

Aztán következett a sokkoló felismerés. Ellen egy meztelen fotót mutatott Krasinski-ről, és a közönség persze felhördült.

„Nos, igen, küldtem neki fotókat, amikor elhagytam az edzőtermet. Olyasmi töltető volt ez, hogy: ’Hé, öreg, köszi a remek edzést. Nagyon kényelmes volt, olyan, mint otthon.’”.

Nem éreztem, hogy ruhát kellene viselnem. És ő ezt imádja. Imádja, ha az intim testrészed általi verejték ott marad a felszerelésen. És ez nem a legjobb hely, hogy elmondjam: sosem mostam le az eszközökről. Sosem…”

Az a bizonyos pillanat itt tekinthető meg.

(Gay Star Loves)

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux