Ugrás a tartalomra
x
""

A Grace klinika meleg színésze "elfogadta", hogy karaktere heteró

Jake Borelli őszintén beszélt az általa megformált Levi Schmitt szexuális irányultságáról.

A Gay Times-nak adott interjújában Borelli arról beszélt, úgy kellett játszania, mintha heteró lenne – mármint azelőtt, hogy kiderült volna, Schmitt forró csókra készül Dr. Nico Kim-mel. Amikor Borelli előbújt, rögtön rátért karaktere tévés románcára, ezt mondta a jelenlévőknek:

„Szerintem csatlakozom az ittlévőkhöz, és kezdetben elfogadtam, hogy Levi heteró. Ez minden, amit mondhatok, hisz még csak egy éve játszom el őt, és nem kaptam ezzel ellentmondó információt.”

Hozzátette, hiszi, karaktere „még mindig csak ismerkedik” szexualitásával. „Tettem egy lépést hátra, és ezt mondtam: ’Oké, hogyan tudnánk előhozni azt a háttér információt, amit Levi számára találtam ki, és mindennek értelmet ad?’ És Azt gondolom, valami igazán széppel, és igazán izgalmassal rukkoltunk elő… Egy olyan sztori, amely pontosan beleillik a saját életem folyásába, és néhány ponton nagyon is közel áll hozzám.”

Az a bizonyos csók...

Azt is felismerte, hogy ez az egész messze túlnő rajta, és a tényen, hogy coming out-olt. „Rengeteg üzenetet kaptam, és aligha olvastam el mindegyiket”, mondta a magazinnak. „Olyan négy órán keresztül ültem a gép előtt. Néhány üzenet szívfacsaró volt, néhány élvezetes és izgalmas. Jó volt látni a rajongók bátorságát, hisz megosztották velem saját történeteiket. Tényleg úgy éreztem: ezt az egészet együtt csináljuk, közösen.”

Borelli azt követően vállalta fel magát a nyilvánosság előtt is, hogy az egyik részben szenvedélyesen megcsókolta színésztársát. Instagram-oldalán jelentette be.

 

Lancois

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux