Ugrás a tartalomra
x

Kicsit kiakadt a család, mikor mindössze egy év leforgása alatt a két lányuk helyett két fiúk lett

A most 21 éves transz férfi Hunter Myles Wilburn 17 éves korában kezdett el nyíltan férfiként öltözni és viselkedni. A fiatal lány már régóta szenvedett attól, hogy nőként férfi testben kell élnie, súlyos mentális problémákkal küzdött, keveset járt emberek közé, szégyellte magát. Miután a lánnyal a barátai megértőek voltak, így elég erőt tudott gyűjteni, hogy ne csak lelkileg, de testileg is férfivé váljon. Hunter azután először életében jól érezte magát a bőrében.

A családjának viszont nagyon nem tetszett a dolog, elfordultak tőle, lényegében kitagadták. A testévrei azonban továbbra is mellette álltak, mint kiderült, nem véletlenül. Hunter kisebbik testvére, az azóta szintén férfivé váló Karson, egy évvel Hunter bátor lépése után úgy döntött, ő is belevág, felvállalja az igazi énjét.

A testvérek elhatározták: együtt kezdik el szedni azokat a tesztoszteron tartalmú gyógyszereket, amelyek segítik az átalakulásukat. Hunter és Karson mindenben segítik egymást, de nagyon sokat támogatja őket Karson új barátnője is, aki elfogadja, hogy a pasija azelőtt nő volt.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux