Ugrás a tartalomra
x

Zacskóval fojtotta meg a nejét az életbiztosításért, majd lelépett volna a férfi szeretőjével

Tescós zacskóval fojtotta meg a feleségét, majd meleg barátjával Ausztráliába akart menekülni egy Nagy-Británniában élő gyógyszerész. A szabadság mellett hatalmas biztosítási díjra fájt a foga.

Remélte, hogy felveheti a felesége halála utáni 2 millió angol fontos, mintegy 722 millió forintos biztosítási díjat Mitesh Patel, a 37 éves gyógyszerész, aki patikát üzemeltetett nejével, a 34 esztendős Jessicával az angliai Middlesbrough-ban, és aki a vád szerint egy tescós zacskóval megölte nejét. A férfi tagad, de a bizonyítékok ellene szólnak.

A teesside-i bíróságon tartott tárgyaláson Nicholas Campbell ügyész elmondta: a gyilkosságot követően Patel ragasztószalaggal megkötözte a már halott feleségét. A lakás biztonsági kameráját és tartozékait egy ruhákkal teli bőröndben rejtette el. Ezután elhagyta otthonát egy órára, hogy alibit szerezzen magának. Hazatérve 4 percen belül hívta a rendőrséget.

Mitesh Patel feleségével

A férfi folyamatosan csalta az asszonyt, de nem nőkkel, hanem férfiakkal. A Grindr nevű alkalmazáson ismerkedett meg a partnereivel. A felesége megölését úgy próbálta beállítani, mintha idegenek törtek volna rá az otthonában, addig ő megpróbált alibit találni, de az ügyészek szerint mindez kitaláció.

A nő nevén több életbiztosítás volt, Patel úgy tervezte, a pénzt felmarkolja, és lelép Ausztráliába azzal a férfival, akit valóban szerelemből szeretett, és új életet akart kezdeni.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux