Ugrás a tartalomra
x

Meleggé válnak a gyerekek, ezért nem mehetnek az Imagine Dragons koncertjére

Az Imagine Dragons énekese, Dan Reynolds reagált a vádakra. Számos szülő azért nem engedi el a gyermekét a koncertjükre, mert „már így is olyan sokat meleggé tettek.”

Maga Dan Reynolds heteroszexuális, azonban hosszú évek óta kiáll az LMBTQ közösség jogaiért. Több koncertjén is hangoztatta mindezt verbálisan és non-verbálisan is. Az alábbi fotón látható, hogy az énekes például szivárványos zászlót lobogtat, ami az LMBTQ közösség szimbóluma.

Vulture interjújában reagált a vádakra az Imagine Dragons énekese. Számos szülő úgy véli, meleggé teszik a gyerekeket, emiatt nem engedik a koncertjeikre a sajátjukat. 

Tudtam jól, hogy lesznek olyan jobboldali emberek, akiket feldúlttá teszek. Azt mondják nekem, hogy nem fogják a gyermekeiket többé a koncertjeimre engedni és hogy amikor felkerülök a mennyországba, Isten dühös lesz rám, mert olyan sok gyerekből meleget csináltam.[…] A baloldalról is lesznek ilyen emberek, akik azt mondják majd, ki a f*sz vagyok én, Mr. Kiváltságos Fehér Srác. És ezt megértem, de beszélnem kell a saját igazamról, és én abban hiszek, hogy mindenkinek a saját dolgát kell végeznie

– mondta a Vulture magazinnak.

Vulture-nek adott interjúban beszélt az öngyilkosságról is. Mint mondta, “láttam már egy csomó sérült családot. Találkoztam sok olyan szülővel, akik elveszítették gyermekeiket öngyilkosság következtében. Ilyenkor hatalmas láng ég bennem. Változtatni szeretnék ezen, és tudni akarom, hogy segíthetek-e a változásban.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux