Ugrás a tartalomra
x

4 Bőrdzseki, ami nem hiányozhat a szekrényedből

A Stíler blogon Pusztai Olivér rendszeresen látja el a pasikat hasznos tanácsokkal. Olivér most bőrdzsekiket ajánl, hogy ne maradjunk le az aktuális trendekről. 

A bőrdzseki a férfi divat egyik legikonikusabb ruhadarabja. Egy kabát, ami praktikus és meleg, ami korszakok, szubkultúrák alapdarabja volt és a mai napig óriási népszerűségnek örvend a férfiak körében. Több mint száz éves ez a felöltő, de népszerűsége egyre csak nő. Íme négy alapmodell ebből az emblematikus dzsekiből, amit érdemes a szekrényedben tartani.

Vannak alapdarabok, amikről vétek volna megfeledkezni a mindennapi öltözködés során. Ha a felöltőkről beszélünk, akkor ilyen a bőrdzseki, mert lehetsz divat victim, vagy éppen olyan, akinek nyűg az öltözködés, a bőrdzseki egy olyan domináns darab, ami azonnal feldobja a szettedet. Főleg most, amikor a réteges öltözködést a lehető legjobban kimaxolhatjuk. Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy újra elővedd a kedvenc dzsekidet vagy éppen csak ez hiányzik a szekrényedből, akkor ez a poszt segít abban, hogy melyik négy alapmodellben gondolkozz.

További tancsért látogasd meg a Sítler blogot.

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux