Ugrás a tartalomra
x

Elítélték a népszerű énekes kegyetlen gyilkosait

Elítélték a népszerű német sztár Jim Reeves gyilkosait. A Squeezer együttes énekesét két évvel ezelőtt ölték meg brutális kegyetlenséggel egy főként melegek által látogatott hostelben.

 

Két és fél évvel ezelőtt vált gyilkosság áldozatává Reeves a Squeezer együttes egykori énekese, akit a Happy Go Lucky „meleg hostelben” találta meg egy turista.

A Blue Jeans és a Saturday Night című rádiós slágerek énekese két férfival érkezett a tett helyszínére, akiket a rendőrség kézre is kerített. Az egyik gyilkos egy német ex katona Pawel A. , akit Spanyolországban vették őrizetbe, Adam K. pedig lengyel börtönben ült, rablásért ítélték el, ott találták meg a nyomozók.

Homoszexuális férfiakkal szembeni gyűlölet vezérelte az elkövetőket, akik különös brutalitással jártak el – összegezte az államügyész, aki elégedett volt a 14 és a 13 éves börtönbüntetéssel.

Reeves tüdeje és mája is roncsolódott, amikor széklábbal ütlegelték, de a vastagbele is felrepedt. Külön szörnyűség, hogy a gyilkosai Reeves holtteste mellett töltötték az éjszakát.

 

A 90-es években népszerű együttes egyik legismertebb a száma a Sweet kisses: 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux