Ugrás a tartalomra
x

Valóvilág9 - Pumped Gabó melegfilmes partnerét csempészték be a műsorba

Minden széria után adódik a következtetés, hogy bezzeg a korábbiak mennyivel jobbak voltak. Meg ugye, hogy hová süllyedhet még a minőség, ha a játékosok felhozatalát nézzük?

Majd általában levonja a konzekvenciát a megfáradt néző, hogy ennél már biztosan nincsen lejjebb. Legutóbb talán a VV Mici és Krisztián páros volt akik negatív csúcsot döntöttek, ők az utolsó napokban már nyulak módjára, a többiek szeme láttára hágtak, gyakorlatilag minden szóba jöhető testnyílást felhasználva a megfelelő eredmény érdekében.

Nos ők voltak eddig a nívó legalja, de most egy huszáros fordulattal a szerkesztők új dimenziókat nyitottak meg a döbbent nézők előtt. Ráadásul még csak nem is nyíltan, szemtől szembe. Mert tulajdonképpen a csatorna szíve joga, hogy kiket szerepeltet a műsorában, de egy minimális korrektség azért csak elvárható lenne a nézőkkel szemben.

Itt van ugye VV Krisztián, aki tegnap este az egyik beköltöző volt. Elsőre egy alaposan tetovált kigyúrt fiú látszatát kelti, aki pont passzol is egy ilyen játékba. A sztori szerint egy csajmágnes, aki tucatszámra fogyasztja a lányokat, akiknek elég csak meglátniuk őt és önként ajánlják fel a nemlétező szüzességüket, csakhogy a Valóvilág9 szívtiprója méltassa őket egy pillantásra.

Viszont a fiú elfelejtette megemlíteni, hogy közös filmben szerepelt a szintén a csatorna szárnyai alá tartozó Pumped Gabóval. Milyen filmben? Nos hát... olyanban. Gabó, akit szintén megpróbáltak hatalmas nőfalóként beállítani ugyanis melegeknek készült pornófilmekben szerepelt. Ne csak amolyan habos-babos szerelmi történetre gondoljunk. A filmbéli partnerével, a jelenlegi VV Krisztiánnal olyan alaposan feltérképezték egymás rejtett zugait, hogy azt jobban legfeljebb egy prosztata vizsgálatra rendszeresített szonda tudta volna.

VV Krisztián a beköltözéskor láthatóan nagyon zavart volt. Feltehetően kicsivel az adás előtt értesült, hogy a nézők már pedzegetik, hogy megdőlt az álcája és nagyon nehéz lesz hónapokig előadnia a nőfaló amorózót, miközben idekint mindenki látta már, hogy miként teszik boldoggá egymást Pumped Gabóval. Szinte biztos, hogy meg is próbált kifarolni a szereplés alól, de már aláírt szerződésére hivatkozva visszalökték az arénába. 

Pumped Gabó és VV Krisztián szerelme a filmvásznon

 

A cikk a vipzone.reblog.hu tulajdona

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux