Ugrás a tartalomra
x

Melegpornós lehetett a Survivor játékosa, Balázs

Pikáns múlttal rendelkezhet a Survivor egyik játékosa, Balázs, aki már fel is adta a versenyt. Kommentelők fedezték fel, hogy a srác valószínűleg sok-sok évvel ezelőtt melegpornóhoz adta az arcát (és testét). Bár a férfi azóta szakállat visel, és jónéhány kilóval nehezebb is, árulkodó tetoválásait nem tüntette el. 

Két új játékos érkezett múlt héten a Survivor versenyébe, egyikük Balázs, aki nem sokáig bírta a megpróbáltatásokat, már fel is adta a játékot. Bár ez a szereplése nem volt túl emlékezetes, vannak, akik korábbról felismerni vélték a férfit. A 27 éves Balázsról a Hogyvolt blog kommentelői gondolják azt, hogy azonos egy melegpornóssal.

Nehéz megállapítani, hogy vajon tényleg ő szerepel-e ezeken a fotókon, hiszen legalább hat év telt el a pikáns felvételek és a Survivorös szereplése között, mindenesetre a tetoválásai árulkodók lehetnek.

Persze előfordulhat, hogy a két személynek köze sincs egymáshoz, hiszen miért ne varrathatta volna valaki ugyanezeket a mintákat a testének éppen ugyanazon részeire...

Az azonban biztos, hogy a Survivor szabályaiba nem ütközik az esetleges pornós múlt, hiszen volt ilyesmire példa a műsor történetében.

 

life.hu cikke

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux