Ugrás a tartalomra
x

Jönnek a fütykössel felszerelt szexrobotok

Igazi sokként hatott tavaly, amikor megjelentek az első szexrobotok. Ennek ellenére női robotok hatalmas sikert arattak, ezen felbuzdulva piacra dobják a férfi szexrobotokat is. Eredetileg 2018-ra tervezték a piaci megjelentetésüket, de a legújabb információk szerint a projekt 2019-re csúszik.

A robotokat egy úgynevezett bionikus pénisszel is felszerelik majd, ami annyit jelent, hogy a robot szerszáma kinézetre és tapintásra olyan lesz, mint az igazi. Valójában azonban elektronikai felszerelések működtetik majd, emiatt különböző trükkökre lesz képes.

foto

Tanulni is képesek lesznek – ígérik a tervezők. A robotokat mesterséges intelligenciával is megtoldják, ezzel is élethűbbé téve őket. A robotok feltalálója, Matt McMullen már létre is hozott hozzá egy appet, amivel még személyiséget is adhatunk a robotnak. Az applikáció segítségével a robotok beszélni is tudnak, és még a gazdáig preferenciáit is meg tudják tanulni. És még vicceket is mesélnek, ha megkérjük rá őket.

De ha ez nem lenne elég ijesztő, a szexbabáknak teljesen jól működő mimikájuk is van. Mosolyognak, kacsintanak, és a gazdájuk felé néznek.

foto

A férfi szexrobotokkal tömnék be a piaci rést. Jelenleg ugyanis csak női szexrobotok léteznek, 11 ezer fontért, vagyis több, mint 3,5 millió forintért tehetik magukévá őket a vevők. Az árcédula ellenére elég nagy irántuk a kereslet, ezért jött az ötlet, hogy egy férfi verziót is kifejlesszenek.

A tervek már jó ideje készen voltak. McMullen sok mindenre gondol a tervezéskor, például arra is a férfi robotokat a konnektorba is be lehessen dugni, így sosem fáradnak el le. Sőt, a vásárlók szinte mindent variálhatnak a babákon, még a pénisz méretét és alakját is.

Egyelőre nem tudni, hogy mégis mennyire lesznek népszerűek a férfi robotok, de egy mesterséges intelligencia kutató, Dr David Levy szerint nem kell félniük a gyártóknak, bőven lesz rá kereslet. A kutató szerint még a vibrátorokat is lepipálhatja az újfajta kiborg, főleg azért, mert visszacsatolásokat is tud adni a felhasználójának.

foto

Azonban nem mindenki örül a robotoknak, Matt McMullent rengetegen támadták azután, hogy megjelent a női változat. Főleg azért, mert a robotokat túl tökéletesre, nagymellűre és pornósztárszerűre tervezték, ami megint csak a nőkkel szembeni lehetetlen elvárásokat tüzeli.

Hasonlóan tökéletesek lesznek a robothölgyek férfi kollégái is. A GQ magazin azzal vigasztalja a férfiakat, hogy a robotok nem lesznek képesek arra, hogy kávét fűzzenek a párjuknak, tekintetük sem lehet olyan igéző, minta a hús-vér férfiaké…

Azzal kapcsolatban nem találtunk információkat, hogy meleg változatban készülnek-e majd férfi szex-robotok. Biztosak vagyunk azonban benne, hogy létezik majd rajtuk egy bizonyos gomb.

Forrás: nyugat.hu, humanexplore.com, gq-magazine.co.uk

foto

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux