Ugrás a tartalomra
x

Csinos, szőke nő volt Freddie Mercury felesége

Haláláig szerette Mary-t. Sohasem látott, közös fotók kerültek elő róluk.
Freddie Mercury 1976-ban nagy port kavart, amikor a nők milliói által körülrajongott énekes bevallotta a sajtónak, hogy biszexuálisnak tartja magát. 

Kevesen tudják, de a Queen frontemberének felesége is volt, Mary Austin, akit élete nagy szerelmének tartott, annak ellenére, hogy később kiderült róla, hogy leginkább a férfiakhoz vonzódik. Sokan éppen ezért úgy vélték, hogy Mary csupán egyfajta kellékfeleség volt, hogy leplezze a valódi szexualitását, azonban ez nem is állhatna távolabb a valóságtól, Freddie ugyanis őszintén szerette Mary-t, és, habár elváltak, haláláig a feleségeként gondolt rá.

- Minden szeretőm azt kérdezte, miért nem tudnak Mary helyébe lépni, de ez elképzelhetetlen volt számomra. Ő volt az egyetlen barátom, a feleségem, tiszteltük, bátorítottuk és szerettük egymást. Soha egy férfit sem szerettem annyira, mint Mary-t - nyilatkozta annak idején a sztár.

Freddie tényleg a feleségeként tekintett Mary-re: még a 28 szobás villáját is ráhagyta a halálakor. Most előkerült néhány eddig nem látott, közös fotó is róluk - nézd meg, milyen csinos nő volt a Queen énekesének igaz szerelme!

További képek a Femina.hu oldalon.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux