Ugrás a tartalomra
x

Itt az első kép Taron Egertonról Elton Johnként

Úgy látszik, a Bohém rapszódia elindíthatott valamit: Freddie Mercury után egy újabb világhírű(en excentrikus), a homoszexualitását nyíltan vállaló énekes-dalszerző életét dolgozzák fel jövőre - Sir Elton Johnét! A Crocodile Rock, a Tiny Dancer vagy a Rocket man című slágerek mögött álló ember "cenzúrázatlan portréját" ráadásul ugyanaz az ember, Dexter Fletcher (Eddie, a sas) rendezheti meg, most pedig megérkezett az első kép a főszereplőt megformáló Taron Egertonról.

A Rocketman több szempontból is ismerős terep lesz Egertonnak: főképp mert már az Énekelj!-ben is ő kölcsönözte a hangját Johnny-nak, aki a film egyik csúcspontján az I'm Still Standinget énekelte, emellett a producerek közt ott van az a Matthew Vaughn, akivel a két Kingsman-mozin dolgoztak együtt. Ráadásul a színész a The Late Late Show With James Cordenben már bevallotta, hogy mindig is nagy álma volt, hogy zenés filmekben szerepeljen, így most úgy érzi, hogy ez valóra vált.

Ugyan az első előzetesre október elsejéig várnunk kell, de annyi már tudható, hogy Töki mellett feltűnik majd Bryce Dallas Howard, Jamie Bell és Richard Madden is, és a szinopszis ígérete szerint a film Elton John sikerei mellett nem fog szemet hunyni drogfüggősége, illetve homoszexualitása felett sem. Az alábbi kép alapján mindenesetre annyi biztos, hogy Rami Malekhez hasonlóan Egerton is a megszólalásig hasonlít a "célszemélyhez".

A Rocketman premiere 2019 májusában lesz, itthon viszont csak június 6-án mutatják majd be.

ign.com

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux