Ugrás a tartalomra
x

Meredek dolgokat kért Kevin Spacey a masszőrétől

Legalábbis ezt állítja a masszőr, aki kártérítésért indított pert a szexuális zaklatással többszörösen megvádolt színész ellen.

Egy ismeretlen masszőr pert indított Kevin Spacey ellen egy Los Angeles-i bíróságon szexuális bántalmazás miatt. Az eset 2016 októberében történt, a masszőr szolgáltatásait a színész egyik asszisztense rendelte meg.

A perdokumentumok szerint a férfit bevezették a színész malibui házának a masszázsszobájába, amelynek az ajtaját Spacey magukra zárta. Spacey ágyéki táji fájdalomról panaszkodott, és masszázs közben kétszer is arra kényszerítette a masszőrt, hogy nyúljon a nemi szervéhez. Amikor a masszőr ellenkezni próbált, Spacey megpróbálta megcsókolni, mielőtt fogdosni kezdte, majd orális szexet ajánlott fel neki.

A masszőr azt állítja, hogy a történtek miatt anyagi károk érték és érik még mindig.

Spacey ellen elsőként 2017-ben Anthony Rapp színész tett feljelentést, amelyben azt állította, hogy 1986-ban, 14 éves korában Spacey megpróbálta elkábítani és molesztálni. Spacey bocsánatot kért akkori helytelen viselkedéséért, de azóta nem szólalt meg az ügyben, és visszavonult a nyilvánosság elől.

Az 59 éves színész ellen azonban mások is feljelentést tettek, többek között a londoni Old Vic színház több dolgozója, és a Los Angeles-i ügyészség is vizsgálja még két ügyét.

Az Oscar-díjas Spacey egyike a szórakoztatóipar és a politikai élet tucatnyi közismert alakjának, akiket az utóbbi tíz hónapban szexuális zaklatással vádoltak meg. A színész a botrány miatt veszítette el a Kártyavár című sorozat főszerepét, és kivágták A világ összes pénze című filmből is.

 

hvg.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux