Ugrás a tartalomra
x

Meleg pingvinpár rabolt el egy fiókát a szüleitől

Kétségbeesetten szeretett volna utódot egy dániai állatkert meleg pingvinpárja, így amikor meglátták, hogy a szülők „elhanyagolták” a fókájukat, elrabolták.

Az odensei állatkert gondozója, Sandie Hedegård Munck a DR dán rádiónak azt mondta, hogy a meleg pár akkor vitte el a fiókát, amikor annak anyja éppen a napi fürdését végezte, de nem ért vissza időben, és az apa – szülői kötelességét elhanyagolva – szintén elment úszni, mikor eljött az ő ideje, függetlenül attól, hogy az anya nem tért még vissza.

Az állatgondozó azt gondolta, hogy amikor visszatérnek a szülők a napi fürdésükből, majd visszaigénylik a gyereküket, de nem így történt, sőt az apa úgy parádézott, mintha soha nem is lett volna gyereke.

Az állatkert munkatársai úgy voltak vele, hogy ha a szüleinek nem kell, akkor nyugodtan nevelje fel a fiókát a meleg pár. Ez azonban végül nem így lett, a szülők egy napos kikapcsolódása után összebalhézott a két pár, Hedegård Muncknak is közbe kellett lépnie, hogy a fióka az eredeti szüleihez visszatérhessen.

És, hogy végül mindenki jól jöjjön ki a helyzetből, az állatkert adott a meleg párnak is egy tojást egy másik anyukától, aki tényleg képtelen lenne gondoskodni róla.

Az állatkert videót is készített a pingvinpárról.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux