Ugrás a tartalomra
x

Letartóztatták a StraightBoyz melegpornó producerét

A most 33 éves Bryan Deneumostier a StraightBoyz pornóoldallal nagy karriert futott be. A StraightBoyz studió előnye a többi pornó filmet forgatóknál az volt, hogy rendkívül valóságos volt a jelenet, amelyben a szereplők szerepeltek. Ez a studió arra szakosodott, hogy heteró férfiakat próbáltak meg elcsábítani egy nő segítségével, aki egy furgonba invitálta a kiszemelt áldozatot, akinek bekötötték a szemét, majd a nő helyett egy pasi vette kezelésbe az "áldozatot", majd később, miután megszabadították a szemkötőtől szembesült az illető, hogy valójában egy férfi furulyázott neki. Ezt követően pénzt ajánlanak a férfinak, hogy ha tovább folytatja a szexuális aktust a férfival. Persze mindenki igent mond a zsíros összegre, és már indulhat is a kamera. Természetesen az áldozatok mindegyike előre kiválasztott férfi volt, akik pontosan tudták, hogy mire is vállalkoznak, hiszen nagy többségében ismert homopornó színészek játszották a csodálkozó, meglepett heterót.

Bryan Deneumostier

Az üzlet remekül ment, de Deneumostier kitalált valami forradalmian újat. Ami később a vesztét is okozta. A Florida államban található Homesteadban kialakított házban rendezett be egy titkos studiót. Az áldozatokat úgy cserkészték be, hogy egy nő, magát unatkozó háziasszonyként beállítva csalta lépre a férfiakat. A férfiakat rábeszélték, hogy az élmény fokozása kedvéért a szemüket bekötik, és fejhallgatót tesznek rá, a zavaró zajok ellen, illetve hogy még extrémebb legyen a dolog, még egy székhez is kikötözik. Az áldozatok többször is biztosítékot kértek, hogy nem készül róluk felvétel, és minden esetben az volt a válasz, hogy nem lesz róluk hang és képanyag. Ezen kérdéseket csak az eredeti felvételeken lehet hallani és látni. Az internetre kikerült filmeken nem, mert a filmek úgy kezdődnek, hogy már javában zajlik az orális kielégítés egy férfi által. Biztos ami biztos alapon, az áldozatokat elkábították, hogy véletlenül se tudjanak védekezni. 

Persze a helyszín sem véletlen. A közelben található egy katonai légibázis, amely folyamatosan biztosította az utánpótlást a filmek gyártásához. 

Az évek folyamán a StraightBoyz mintegy 600 filmet készített, melyeknek egy jó része úgy készült, hogy az áldozatok valóban nem tudták, hogy egy pornófilmben szerepelnek. 

Az egyik áldozat miután felismerte magát egy videó felvételen feljelentést tett a rendőrségen. Amikor a rendőrök kiérkeztek Bryan Deneumostier házához, hogy letartóztassák, egy fiatalkorúval kapták rajta, akit leitatott és bedrogozott, és úgy szexelt vele.

 

 

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux