Ugrás a tartalomra
x

Járai Máté melegszerepre készül

19 éve nős a legendás rendező, Maár Gyula unokája. A fiatal színész az október 1-jén induló napi sorozatban zseniálisan hozza a homoszexuális srác karakterét.

Tolnai Bence szerepében láthatjuk legközelebb Járai Mátét a Viasat3-on a 200 első randi című napi sorozatban. Ő lesz a főszereplő, Luca legjobb barátja.

– Annyira érdekes a történet, hogy amikor először megkaptam a forgatókönyvet, éjjel kettőig olvastam, tudnom kellett, mi történik velem a következő részben – meséli csillogó szemmel Máté.

– Nem titok, két produk­ció­ra kértek fel egyszerre, és hosszas huzavona után ezt választottam. Azt gondoltam, ha van lehetőségem egy spanyol adaptációban játszani, és egy ilyen figurát, egy meleg fiút, akkor ha csak két ember egy kicsit jobban elfogadja a másságot, már megérte.

Máté úgy vállalta a meleg fiú karakterét, hogy előtte megbeszélte otthon a szerelmével.

– Tizenkilenc éve élek boldog házasságban. Megkérdeztem a feleségem, nem fogja-e zavarni, ha olyan nézett lesz a sorozat, hogyha bemegyünk egy étterembe, azt mondják: ott a meleg fiú a 200 első randiból. Azt válaszolta a feleségem: „Édesem, nem mindegy, hogy mitől és miért vagy ismert? Nem mindegy, hogy amúgy civilben hiszik-e rólad, hogy meleg vagy, vagy egy karakter miatt? Ha azonosítanak ezzel a szereppel, ám legyen!” Bence szerethető figura, büszkén vállalom, hogy ilyen is vagyok.

Máténak az is fontos volt, hogy négy új rendező ismerte meg, és a csapaton belül nagyon sok új kollégát ismert meg.

– Közülük sok olyat, aki fiatalabb koromban a legnagyobb idolom volt, lásd Pápai Erika. A Vígszínház lépcsőjén ülve állandóan őt bámultam, hogy istenem, ha belőlem valaha színész lesz, milyen jó lenne vele játszani! Erre most egy sorozatban vagyunk. Megtestesült álom egy ilyen gyönyörű, tehetséges színésznővel dolgozni.

 

borsonline.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux