Ugrás a tartalomra
x

Matt Bomer, mint Superman?

Kiszáll Henry Cavill, nem szeretné többé Supermant alakítani, írja a The Hollywood Reporter. Hivatalos megerősítés még nincs, de a lap úgy tudja, hogy a helyzet akkor fajult el, amikor a színész egy másik, szintén szuperhősös filmről, a Shazam!-ról tárgyalt a Warnerrel. Ebben a filmben kellett volna megint Supermant alakítania (egy nagyon rövid jelenetben), de annyira rosszul sikerült a megbeszélés, hogy Cavill úgy döntött, sem ebben a filmben, sem másban nem játssza el többet Supermant.

Henry Cavill 

A Warner egyelőre nem erősített meg semmit, csak kiadtak egy közleményét, amiben azt írják, hogy nagyszerű kapcsolatuk a színésszel, akit nagyon tisztelnek. Hozzátették, hogy még semmilyen döntés nem született a Superman-filmekkel kapcsolatban. 

A Warner, annak ellenére, hogy próbálja megnyugtatni a közönséget Henry Cavillal kapcsolatban, az internet népe Twitteren rögtön találgatni kezdett, hogy ki lehetne az a színész, aki magára ölthetné a szuperhős jelmezt, és ezzel együtt talán ötletet is adhatnak a film készítőinek a következő filmhez. 

Így került a képbe Matt Bomer is.

 

Bomer 1977-ben született. Legismertebb szerepe a Nagy svindlihez köthető, ez a sorozat indította be karrierjét. Később olyan sorozatban bukkant fel, mint a Glee, de szerepelt az Igaz Szívvel című filmben is (A film az 1980-as évek elején játszódik New Yorkban, amikor Amerika először szembesül a HIV/AIDS-járvánnyal és megdöbbentő következményeivel). 

Matt 2012 februárjában felvállalta homoszexualitását és családját: Simon Halls újságíróval él együtt, akivel 3 fiúgyermekük van, akik közül ketten ikrek. Az első fiuknak Matt a biológiai apja, az ikreknek pedig Simon.

 

Colton Haynes, a szintén homoszexuális színész, a Teen Wolf sztárja is csatlakozott a Twitteren azokhoz, akik jó ötletnek gondolják Matt Bomert a Supermannak. 

 

Matt Bomer mellett szólnak azok az érvek is, hogy 2002-ben már egyszer megkapta Superman szerepét. Akkor Brett Ratner rendező készített volna filmet JJ Abrams forgatókönyve alapján, de a film soha nem készült el. 

 

A CBR.COM Televíziós és filmes portál összeállított egy listát, mely alapján Bomer a 4. legjobb esélyes lehet a szerepre, megelőzve olyan színészeket, mint Andrew Garfield, Kit Harington (aki éppen a napokban szólt be a Marvelnek), vagy éppen Armie Hammert a Szólíts a neveden sztárját. 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux