Ugrás a tartalomra
x

Orvosoknak új eljárást kellett kitalálniuk, hogy egy 58 centis dildót kiszedjenek egy férfiből

A 31 éves olasz férfi a helyi kórházban kötött ki, miután 24 órával később sem tudta eltávolítani az 58 centi hosszú dildót. A kórházban az orvosok kérdésere enyhe alhasi fájdalomra panaszkodott. A röntgen felvételen jól látható volt az idegen test, amely a problémát okozta. Az orvosok különböző eszközökkel, köztük fogóval próbálták meg eltávolítani az ánuszba szorult dildót, de a sima és csúszós felület miatt nem sikerült a beavatkozás. 

Egy orvosnak jutott eszébe, hogy egy hurok segítségével talán könnyebben sikerülhet eltávolítani az idegentestet. 

Dr. Lorenzo Dioscoridi a British Medical Journalban publikálta szokatlan módszerét. Az eljárás lényege, hogy egy viszonylag vastag 2,8 mm katéteren keresztül egy vezetéket húztak át, melynek végét hurokkal látták el. Ennek a huroknak köszönhetően sikerült a dildót olyan erővel megszorítani, hogy az nem csúszott ki a művelet közben, és sikeresen el tudták távolítani a páciensből. 

"Véleményünk szerint ez az új technika könnyű és reprodukálható a legtöbb endoszkóppal rendelkező osztályon. Javasoljuk, hogy ezzel a technikával távolítsák el a nagy idegen testeket a vastagbélből és a végbélből, amikor a standard endoszkópos eszközök nem teszik lehetővé az idegen test kivonását". - írta Dr. Lorenzo Dioscoridi.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux