Ugrás a tartalomra
x

Szopófantomra vadászott VV Soma - videó

Elképesztő tettre szánta rá magát pár hasonszőrű barátja társaságában VV Soma – írja a Bors internetes kiadása. A celebfiúnak annyira megtetszett a kőbányai szopófantom legendája, hogy úgy döntött előcsalogatja. Ehhez egy csapdát is felállított: félmeztelenül kifeküdt a kőbánya-kispesti metrómegállóhoz, hátha fel tudja használni saját magát csaliként. A hatás nem maradt el, csakhogy nem várt események történtek. A helyszínen ugyanis nem a kőbányai rém jelent meg, hanem két rendőr, akik igazoltatni próbálták. Sománál viszont nem voltak iratok, így majdnem bevitték a rendőrségre. Az egész vadászatot egy videón is megörökítették, Ábrahám Róbert Youtube csatornáján.

Természetesen felkeressük Somát, hogy magyarázatot adjon arra, hogy s miként született meg a furcsa ötlet a fejében.

– Robi barátom kért meg, hogy segítsek neki levadászni azt a perverzet. Két órán keresztül feküdten a kökin egy szál nadrágban, mondanom sem kell milyen kellemetlen volt, de hát valamit valamiért. Aztán, ahogy telt az idő egy ember rám hívta a rendőrséget, azt mondta nekik, hogy egy srác fekszik a buszmegállóban és rosszul van. Mikor kiérkeztek a rendőrök igazoltatni akartak, se nem voltak nálam az irataim. Az egyetlen szerencsém az volt, hogy megtaláltam közben a jogosítványom. Ha az nem lett volna akár 48 órára is bevihetek volna az őrsre. Ha tényleg elkaptam volna a szopófantomot, tuti, hogy meginterjúztattam volna, majd váltságdíjat követeltem volna érte, hogy legyen belőle egy kis pénzem– mondta nevetve a Borsnak VV Soma

foto

Mint ismeretes, egy földön fekvő, látszólag bódult állapotban lévő férfihoz lopakodott oda nemrég egy srác hajnali háromkor a X. kerületi Liget térnél. A fiatal letérdelt, a kezét az alvó férfi nemi szervére helyezte, majd simított is egyet rajta. Végül lejjebb kuporodott és orálisan esett neki „partnerének”. A meghökkentő jeleneteket egy térfigyelő kamera is rögzítette, ami hamar elterjedt az interneten. A videón szereplő személyek ellen közerkölcs megsértése miatt szabálysértési eljárást indítottak.

foto

 

foto

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux