Ugrás a tartalomra
x

A Nagy Testvér mindent látott

Canary Wharf egy kiterjedt bevásárló- és üzleti negyed Kelet-Londonban, Tower Hamlets kerületben. Nagyon közkedvelt, népszerűsége ma már London történelmi üzleti központjáéval vetekszik. Itt dolgozott az egyik elegáns fodrászszalonban a 28 éves, egyébként meleg Dominic Hendy. Az elmúlt időszakban nem úgy alakult az élete, ahogyan szerette volna. Kapcsolata zátonyra futott, emiatt depresszió gyötörte, nem sikerült új barátot találnia, egy évig szinte cölibátusban élt. Kényszerű önmegtartóztatása miatt is egyre feszültebbé vált, amit ketamin és kristály szedésével próbált enyhíteni.

Közben az intimitás hiánya arra késztette őt, hogy a fodrászüzlet férfi mosdójában egy apró kamerát rejtsen el, hogy megfigyelhesse a fülke használóit, s így vezesse le bizonyos fajta felgyülemlett energiáit.

foto

Az egyik nap azonban egy vendég egy apró dobozt talált a padlón, amit átadott a biztonsági őrnek, feltételezve, hogy elveszett tulajdon. Az üzlet menedzsmentje rájött, hogy szándékosan helyezték el a kamerát, s a vizsgálat azt is kiderítette, hogy ki volt az elkövető.

Júliusban került sor a perre, ahol Dominic bűnösnek vallotta magát voyeurizmus vétségében, a kamera felszerelésével másokat intim helyzetben meglesve saját szexuális vágyait elégítette ki.

foto

Ügyvédje, Alexander Goscimski mindezt azzal magyarázta a bírónak, hogy védence egy évig élt szexuális kapcsolat nélkül, s a stressz miatt jöttek a helytelen gondolatok. "Kábítószerekkel próbálta magát kezelni. A ketamin és a kristály meglehetősen drasztikusan csökkentették a gátlásait, növelték pornográf vágyait, ami a kamera felszereléséhez vezetett.”

Hendyt a munkahelyéről felfüggesztették, 150 órás közmunkára ítélték, emellett 170 font büntetést kell fizetnie, ugyanakkor szexuális bűncselekmény elkövetőjeként regisztrálták, ami öt évig lesz érvényben.

Forrás: attitude.co.uk

foto

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux