Ugrás a tartalomra
x

Homoszexuális hattyúk támadtak emberekre Ausztriában

Erőszakkal kellett eltávolítani egy homoszexuális hattyúpárt az ausztriai Grundlsee taváról. A hattyúk ugyanis durva, egyre fokozódó támadásokat intéztek a tóparton sétáló turisták ellen, akik tudtukon kívül túl közel merészkedtek a homoszexuális hattyúpár fészkéhez.

A két hímnek ugyan biológiailag lehetetlen, hogy utódja legyen, de ez nem hátráltatta őket a fészekrakásban, és abban, hogy örökbe fogadjanak és óvjanak egy műanyag kupakot. Egy csöppet sem zavarta őket, hogy a "tojásuk" sose fog kikelni, halálosan komolyan vették feladatukat, a fészek védelmét.

Tavaly nyáron még csak agresszív pózolással próbálták elriasztani a csónakokat és a gyalogosokat, idén viszont Franz Steinegger grundlsee-i polgármester szerint "szintet léptek".

"Rávetették magukat az úszókra, akiket megpróbáltak vízbe fojtani. Ez volt a legfenyegetőbb veszély" - mesélte a polgármester a Kleine Zeitungnak. Szerencsére senki nem fulladt meg, de nagyon sokakat ért támadás. Több úszó kórházi ápolásra is szorult, egyikük nagyon komoly fejsérülést szenvedett.

tovább olvasom

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux