Ugrás a tartalomra
x

Bosszú az ex-től, tele szarta a lakást

Egy brit nyugdíjas hetekig gyűjtötte a szarát, majd 320 km-t autózott, hogy a levélnyíláson át belepumpálja azt a volt barátja házába.

Egy brit nyugdíjast 8 hét felfüggesztett szabadságvesztésre és 80 óra közösségi munkára ítéltek, miután bűnösnek nyilvánította magát 4000 fontos károkozásban egy szó szerint nagyon büdös ügy tárgyalásán.

A 75 éves Geoffrey Holroyd-Doveton a vádirat szerint a támadáshoz hosszú ideig (kb. 6-8 hétig) egy tartályban gyűjtötte a szarát, illetve otthon barkácsolt magának egy pumpát is, majd South Yorkshire-ből 320 km-t autózott egy volt barátja braintree-i házához, ahol az ajtó levélnyílásán át bepumpálta a szart a házba.

A volt barát, Donald Wick a férjével, Richarddal épp vakáción volt, így a férfi titkárnője talált rá másnap a csuromszaros lakásra. A bíró azt mondta, a 30 leszolgált éve alatt ilyen undorító ügye még nem volt.

A helyi rendőrség egyik nyomozója azt mondta:

„Az ürülék a szőnyegen landolt, elég erős nyomással ahhoz, hogy a folyosó végén lévő ajtót is eltalálja. Az összes szőnyeget ki kellett cserélni és a falakat újra kellett festeni a nagy mennyiségű fekália miatt.”

A tisztítás 4000 fontba került.

Arról nem esett szó, min veszett össze a két korábbi barát annyira, hogy Holroyd-Doveton ennyire motivált legyen, de azt megtudtuk, hogy nagyon magányos és depressziós lett, miután elvált, és el kellett költöznie Braintree-ből.

A férfit mindenesetre eltiltották attól, hogy az ingatlan 1,6 km-es körzetébe menjen, és a lakóknak fejenként 500 fontot kell fizetnie.

(Braintree & Witham Times via Newsview)

444.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux