Ugrás a tartalomra
x

Fájdalomcsillapítótól lett meleg egy férfi - Állítólag.

Az angol Scott Purdy még januárban eltörte lábát, és egészen néhány héttel ezelőttig erős fájdalomcsillapítókra volt szüksége. Nem sokkal azután, hogy elkezdte szedni a gyógyszerét, elveszítette érdeklődését a nők iránt, szakított barátnőjével, akivel már fél éve volt együtt és inkább férfiakkal kezdett el ismerkedni.

– Sosem vonzottak a férfiak. Amikor fiatalabb voltam, talán volt némi kíváncsiság, de miután elkezdtem szedni a Pregabalint, azt vettem észre, hogy a szexuális vonzalmam megszűnt a nők iránt és a férfiak jobban kezdtek érdekelni ezen a téren – mesélte a 23 éves férfi a Metronak.

PREGABALIN
Pregabalinnal általában az epilepsziás megbetegedéseket kezelik, valamit erős fájdalomcsillapítóként használják, mely az agy fájdalomközpontját stimulálja. Ezenfelül pánikrohamot és szorongást csökkentő gyógyszerként is számom tartják, melynek gyakori mellékhatása a szexuális vágy csökkenése.

[caption id="attachment_12241" align="aligncenter" width="650"] Scott Purdy állítja, a gyógyszer miatt kezdett el vonzódni a férfiakhoz © SWNS[/caption]

Purdy elmondta, hogy csupán fel szeretné hívni az emberek figyelmét arra, hogy mit okozhat ez a készítmény. Állítása szerint néhány hete már nem szedi a gyógyszert és a férfiak iránt érzett erős vonzalma hirtelen megszűnt, így a gyógyszert okolja váltakozó szexuális érdeklődéséért, de egyáltalán nem dühös a történtek miatt.

Hozzátette, hogy attól függetlenül, hogy a nők ismét elkezdték érdekelni, nyitott mindenre és most már nem utasítana vissza valakit, csak a neme miatt.

blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux