Ugrás a tartalomra
x

Csúnya lebukás: újabb matektanárról derült ki, hogy meleg pornósztár is

A diákjai találták meg videóit a Google-ben, mikor poénból beírták a tanár nevét. (Korábban egy olasz iskolában bukott meg egy matek tanár, aki szintén meleg pornóban szerepelt).

Mindenki jót szórakozik azon, ha a saját vagy ismerősei nevére rákeres a Google-ben. A kelet-sussexi Peacehaven Community School diákjainak is ez járhatott a fejében, amikor egyik nap az ebédszünetben beírták a tanárjuk nevét, de nagyon meglepő dolgokat találtak róla.

A matektanár, Scott Sherwood ugyanis a felnőttfilm-iparban is ismert, méghozzá Aaron Cage néven.

A gyerekek üsszegyűltek egyikük telefonja felett és tanárjuk fotóját nézegették. Természetesen a nyüzsgés egy pedagógusnak is feltűnt. A diákok neki is megmutatták a fotót, és ahogy az lenni szokott, innentől kezdve elindult a lavina. A matektanár fotói és videói bejárták az iskolát

Scott Sherwood betegségre hivatkozva hazament az intézményből, de arról azóta sincs hír, hogy felfüggesztették-e.

A ötvenéves férfi egyébként 15 éven át személyi edző, majd tornatanár volt egy általános iskolában. A Peacehaven Community Schoolba két évvel ezelőtt kezdett el dolgozni, miután megszerezte matektanári képesítését. Egy interjúban arról is beszélt, hogy a pornó számára nem hivatás, legjobb esetben is csak másodállás számára.

Aaron munkaközben

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux