Ugrás a tartalomra
x

Heteró férfiakat is izgat a meleg szexbaba

Barcelona - Heteroszexuális férfiak a saját határaikat feszegetik azzal, hogy kipróbálják a „meleg szexrobotokat”, amelyek nemrégiben kerültek forgalomba.

Lumidolls, a világ első szexbaba bordélyháza Barcelonában férfi kiborgokat helyezett üzembe, amiket akár heterók is nyugodtan kipróbálhatnak – írja a Daily Star.

Ezek a kliensek nem akarnak valódi férfival szexelni, ezért fordulnak inkább a bordélyházhoz, ahol rendszerint egy izmosabb babát választanak ki maguknak.

Az emberi külsővel rendelkező Ken egy vékony, de izmos figura, akinek a péniszét különböző méretűre lehet állítani, és könnyű mozgatni akció közben is. Ken az első férfi szexbaba a cég kínálatában, amit David Bowie-ról mintáztak.

Az üzletvezető elárulta, hogy egyre több ügyfelük van, ám egyelőre inkább a hagyományos utat választják, de a cég igyekszik fókuszálni a homoszexuális kliensekre is.

Egyébként Kent 30 percre 25 ezer forintnak megfelelő euróért cserébe lehet kibérelni, de ha valaki 1 órát szeretne eltölteni vele, akkor 31 ezer forintot kell kifizetnie.

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux