Ugrás a tartalomra
x

Sztárok civilben: Mateo Chiarino (Hawaii)

Amikor kialszanak a reflektorfények, s amikor már nem összpontosul rájuk a figyelem, a sztárok is egyszerű, hétköznapi emberek lesznek. Közösségi oldalaik révén sokan már azt is megengedik, hogy így, civilben is megismerjük őket.

Mateo Chiarino 1983. október 1-én született Montevideo-ban, Uruguay-ban. Jelenleg Argentínában, Buenos Aires-ben él. Színészettel, rendezéssel és írással is foglalkozik. Az Uruguay-i Film Iskolában tanult (ECU - Escuela de Cine del Uruguay). A Masangeles (2008) c. drámában debütált, majd ezt követően több spanyol nyelvű filmben szerepelt, mint például Cinco (2010), La Culpa del Cordero (2012) stb. Neve a 2013-ban forgatott Hawaii (2013) c. film révén vált ismertté nemzetközi szinten is. A filmben Mateo a hajléktalan Martint játssza, aki a fővárosból visszatér szülőfalujába. Egyik gyermekkori pajtása kapuján kopogtat be munkát remélve. A két fiú között azonban szerelem szövődik, amit nehezen tudnak csak feldolgozni.

A valóságban Mateo nem meleg és házasságban él. Felesége Cecilia Cósero, aki ugyancsak hivatásos színész. A Hawaii nemzetközi sikere ellenére Mateo azóta csak a kisképernyőn tűnt fel, az egyik sorozatban játszott egyepizódos, kisebb szerepet. Most az egyik alternatív színházban rendez. A legismertebb darabja az „Uz, el pueblo” című. Közösségi oldalain nagyon sokszor posztol színházi előadásokról, de a politika sem áll messze tőle.

Mateo Chiarino a közösségi oldalakon:

Facebook Twitter

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux