Ugrás a tartalomra
x

A tisztelettudó nekrofil kannibál 18+

A filmkészítők fantáziája a valóságból táplálkozik, a valóság azonban néha olyasmit produkál, ami a forgatókönyvírók legmerészebb ötleteit is messze felülmúlja. Nemrég írtunk a 10 legveszélyesebb börtönlakóról, most a lista egyik szereplőjét, Jeffrey Dahmer-t mutatjuk be bővebben.

Dahmer esete nem csupán azért különleges a sorozatgyilkosok sötét történetében, mert evett áldozataiból illetve haláluk után közösült is velük. A legtöbb erőszaktevő általában maga is pszichés, szexuális vagy fizikai erőszak áldozata volt gyerekként, tinédzserként. Dahmer-re ez saját bevallása szerint egyáltalán nem igaz, a szülei válásán kívül semmilyen trauma nem érte élete során.

1960 Május 21.-én született az amerikai Milwaukee városában, Wisconsin államban. Édesanyja norvég származású, apja német. Az apa kémikusnak tanult Jeffrey születésekor, az anya távíró gép kezelők betanításával foglalkozott.

Vidám, egyszerű kisfiúként emlékeznek rá, bár a szülei elmondása alapján már egészen kicsi korában is voltak furcsa, szokatlan dolgok a viselkedésében. Szeretett más gyerekek között lenni, birkózni, különösen érdekelte, hogy milyen az egyes tárgyak, állatok tapintása.

Pontosan az állatok kapcsán mutatkozott meg először, hogy talán valami nem stimmel, amikor az apja elhullott apró állatok csontjait szedte össze házuk körül majd szórta bele egy edénybe, Jeffrey-nek ez nagyon tetszett, újra és újra felkapta a csontokat, vizsgálgatta, szokatlanul nagy érdeklődéssel.

A későbbi tettei fényében ez intő jel lehetett volna, akkor azonban még olyannak tűnt, mint bármelyik másik, átlagos gyerek. Tizenévesen viszont a szülei már visszahúzódónak, félénknek látták, úgy tűnt, mintha nem lenne elég önbizalma. De még minden rendben ment, kapott egy kiskutyát akit nagyon szeretett, testvére született akit ő maga nevezett el Dave-nek.

Az édesanyját erős szorongással kezelték, kórházba is került, ekkor indult meg szülei házasságának lejtmenete. Ezzel egy időben a viselt dolgai is elkezdtek egyre abszurdabbá válni, apró állatok tetemeit gyűjtötte össze az erdőből, hazavitte és szétszedte őket.

Saját elmondása szerint ekkor, 14-15 éves kora körül kezdődtek a nyomasztó, zavaró, szinte elviselhetetlen gondolatai is gyilkosságról, szexuális erőszakról, emberevésről. Ebben a korban ébredt rá arra is, hogy bizony nem a nők, a férfiak érdeklik. Senkinek sem akart beszélni a vágyairól, ezért inkább magában tartott mindent.

tovább olvasom

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux