Ugrás a tartalomra
x

A farmerből sosem lehet elég

Azt hiszem mindenki nevében hálás köszönetet mondhatok a farmernadrág feltalálójának. Egy kis érdekesség. Képzeljétek a napjainkig fennmaradt legrégebbi Levi’s farmernadrág az 1880-as években készült és 1998-ban egy ásatásnál került elő Nevadában.

Az elég régen volt és még ma is szinte mindenki imádja, örök darab, ami úgy tűnik, sosem megy ki a divatból. Imádjuk a farmerban, hogy laza, kényelmes, mindenhez megy, és annyi fazonban és színben megtalálható, hogy sokszor azt sem tudjuk, épp melyiket válasszuk.

Érdemes több stílusú farmerral feltölteni a ruhásszekrényünket, hisz felkapni egy farmert, egyszerű és a divat szempontból „biztonságos” választás. Legyen az szaggatott, mintás, klasszikus, koptatott, cső vagy bő szárú, az biztos, hogy jól fogod érezni benne magad.

A sok pozitívumai ellenére viszont ne essetek abba a hibába, amibe sok féri beleesik, hogy  szinte csak és kizárólag farmert hordtok. Azért nem minden esetben jó választás a farmer még ha manapság már egy zakóval és inggel is nyugodtan felveheted. Hisz ne feledjétek, hogy a nők imádják az öltönyös férfiakat.

Hoztunk egy két farmer összeállítást nektek. Nyugodtan inspirálódjatok, hogy hogyan dobhatjátok fel farmeres szettjeiteket.

A klasszikus sötét vagy világoskék farmer egyszerűvé és nagyszerűvé teszi a megjelenésed:

A fekete farmer elegáns és egyben laza hatást kelt. Tuti befutó:

A felhajtott szár ma nagyon menő:

A végére egy extrémebb koptatott darab, szerintünk nagyon tuti:

forrás: hestyle.blog.hu

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux