Ugrás a tartalomra
x

A megfizethető óra: stílusos órak 100.000 Ft alatt

Az óra egy férfiszívnek, majdnem olyan fontos, mint egy szép autó. Férfiasságot, eleganciát és magabiztosságot sugároz. Arról nem is beszélve, hogy szép óra mennyire feltudja dobni a viseletedet. Egy jó óra igazi alapdarab, ami soha nem megy ki a divatból.

Mindenki imádja a luxusórákat, mint a HUBLOT, ROLEX vagy éppen TAG HEUER, viszont ezeket tényleg csak nagyon kevesen engedhetik meg maguknak.
Fel a fejjel, ezért még nem kell lemondani az óraviselésről. Szerencsére van még rengeteg szuper óramárka, ami még a pénztárcádnak is tetszeni fog.

Összegyűjtöttünk néhány igazán különleges darabot, amiknek az ára 100.000FT alatt van.

Persze az órák esetében is figyelni kell a stílusra. Ha például öltönyben vagy, akkor egy sportos óra nem igazán passzol ha pedig az edzőterembe vagy futni mész, akkor ne elegáns darabot válassz.

Válogatásunkban minden stílusnak megfelelő órát megtalálsz.

Sportosan elegáns:

A mi abszolút kedvencünk ez a két gyönyörűség: Zeppelin Dual Time (100Years)

A két szín, teljesen más hatást kelt.  A választás már tényleg csak az ízlésedre van bízva. Casual, Smart-Casual és elegáns öltözékekhez is tökéletes.

78.000FT

A következő egy sportosan elegáns darab. Nagyon praktikus választás, mert sportosabb és elegánsabb ruhákhoz is felveheted.  A sportos számlaphoz és gumi szíjhoz tökéletesen megy a fekete és a kék színek eleganciája.

Atlantic Seasport férfi karóra 94 500 Ft

Elegáns:

Boccia Titánium 68 400FT

Ez az óra fém szíjával és fekete számlapjával egy kimondottan elegáns és férfias darab.

Orient Classic 69 000FT

Sportos:

Festina the original 52 900FT

Ezt az órát a sport szerelmeseinek találták ki. Több színben is kapható. Szerintünk sárga-fekete kombináció nagyon egyedi.

Ezek az órák is nagyon minőségiek és időtállóak bátran szerezz be egy új darabot.

forrás: hestyle.blog.hu

Ha tetszett valamelyik cikkünk, most egy kattintással megoszthatod barátaiddal! Kattints a cikk tetején, vagy alján található gombra!

 

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux