Ugrás a tartalomra
x

A férfiruhák Jolly Jokere: a fehér ing

Ha egyetlen egy ruhadarabot kellene választani ami biztosan minden férfi gardróbjában szerepel függetlenül attól, hogy érdekli e a divat vagy sem az a fehér ing lenne. A fehér ing ami hiányozhatatlan, örökmegmentő és alapdarabja egy férfi ruhatárának.

Miért is mádjuk a fehér inget? Mert üzenete van. Mégpedig a nagybetűs ELEGANCIA ami mellett, magabiztosságot és frissességet sugároz.

Biztosan veled is előfordult már, hogy nem tudtad, hogy mit vegyél fel egy közelgő rendezvényre, nem voltál biztos a dresscodeban vagy egyszerűen elment a kreativitásod. Na pontosan ezekben a szituációkban lesznek a férfiak igazán hálásak annak a bizonyos fehér ingnek. Egyszerűen nem tévedhetsz vele és éppen ezért kapta tőlünk az „örökmegmentő”jelzőt. Elég elegáns egy állás interjúra, de tökéletes  hétköznapi, utcai viselet is.

Íme néhány ok amik miatt a fehér ing igazán kiérdemelte titulusát:

  • Ha nem vagy az a kimondott divatguru, nincs érzéked a színek, anyagok összeválogatásához, akkor ez az ing a te megmentőd. Bármilyen nadrághoz felveheted, legyen az egy farmer, vászonnadrág, öltöny stb. Mivel egyszínű és letisztult, a viseleted többi darabjának mintájával sem kell törődnöd, hiszen egy fehér inggel biztosan passzolni fog.
  • Ha elhagyott a kreativitásod. Szeretnél divatos lenni, de valahogy most nincs kedved színekkel és mintákkal bajlódni.
  • Mert nagyon praktikus és „sokszínű” hiszen rengeteg alkalomra felveheted.
  • Mert minden férfinek jól áll (persze csak ha szépen ki van vasalva és nem szürkült meg, ez nagyon fontos, erre figyeljetek).

Nagyon hasznos ezért jó belőle többet is tartani. Hiába mind fehér, a stílusában nagyon különbözhetnek.

Nézzünk egy két összeállítást:

forrás: hestyle.blog.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux