Ugrás a tartalomra
x

Pumped Gabo nagyon megbánta, hogy melegpornóban szerepelt

Mielőtt Pumped Gabo celeb és Pumpedék Gábor lett volna, egy időben meleg szexvideókkal keresett pénzt, életének erről a szakaszáról pedig most a Blikknek mesélt.

Elmondása szerint először modellkedésre kérték fel, de hamar kiderült, hogy ez csak a beetetés volt. Nagy összegeket ajánlottnak neki először azért, hogy a kamerának önkilégítsen, majd azért, hogy eközben más fiúkkal csókolózzon. Sokáig nem mentem bele, de aztán a sok pénz, amivel kecsegtettek, végül is meggyőzött.

Szegény a családom, nekem hatalmas vagyonnak tűntek azok az összegek, amiket ajánlottak Pumped Gabo pontosan úgy választja ki a siófoki bárjába a legjobb munkaerőt, ahogy ön azt sejti Pumped Gabo pontosan úgy választja ki a siófoki bárjába a legjobb munkaerőt, ahogy ön azt sejti Például megfogdossa az arra érdemes lányok mellét - magyarázta Gabo a lapnak, aki azt is elmondta, hogy mára nagyon megbánta, hogy elvállalta ezt a munkát.

„Két okból tártam fel a múltam ezen részét, egyrészt, hogy tisztázzam, miért vállaltam anno ezt az egészet, másrészt, hogy figyelmeztessem a hozzám hasonlókat, hogy ne dőljenek be a csaló ügynökségeknek, mert azért a kis pénzért cserébe tönkremehet az egész életük. Egész életemben viselhetem ezt a bélyeget, mai fejjel már biztos nem vágnék bele” - mondta.

 

 

[caption id="attachment_7443" align="alignnone" width="210"] Pumped Gabo (Szabó Gábor)[/caption]

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux