Ugrás a tartalomra
x

Osváth Zsolt és férje az első házassági évfordulójukat ünneplik: „Egy magamfajta ennél többet nem kívánhat” – szerelmes fotó

Osváth Zsolt és szerelme, Patrik egy éve kötötték össze hivatalosan az életüket. A pár fekete és fehér szmokingban mondta ki egymásnak a boldogító igent. Az étteremtulajdonos romantikus üzenetet küldött a kedvesének az első házassági évfordulójukon.

Osváth Zsolt nyolc év után egy mesebeli ceremónia keretein belül mondta ki a boldogító igent a vőlegényének, Patriknak. A pár tavaly szeptember 10-én kelt egybe, pont a tartalomgyártó elhunyt édesanyjának születésnapján. Minden úgy sikerült a nagy napon, ahogy megálmodták, így már az oltár felé vezető utat sem bírták ki könnyek nélkül.

A ceremónián és a lakodalmon igazi hazai sztárkoszorú ünnepelt velük: az Exatlonos Tóth Janka, Köllő Babett, Kollányi Zsuzsi, Tolvai Reni, Vásáry André, Horváth Tamás és felesége, Andi, illetve Balázs Andi is együtt buliztak.

Még mindig dúl a szerelem

A tartalomgyártó a különleges évforduló alkalmából meghitt fotót osztott meg a férjével az esküvőjükről és szerelmes sorokat fűzött hozzá.

 

www.blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux