Ugrás a tartalomra
x

Még néhány hét és nálunk énekel Ricky Martin, aki négy gyereket nevel egyedül: ezt kell tudni a latin pop ikonról

A latin pop koronázatlan királya, kétszeres Grammy-díjas, és a csípőmozgása miatt világszerte valóságos szexszimbólumnak számít a Puerto Ricó-i énekes, Ricky Martin. A szeptember 21-én a Hősök terén a Napi Mázli Szuperkoncert világsztár fellépője az utóbbi időben színészként is egyre sikeresebb, mégis a legnagyobb eredményének azt tartja, hogy jó apja négy gyermekének. Az 52 éves énekes jelenleg egyedül neveli a 16 éves ikreket, Valentinót és Matteót, valamint az 5 éves Luciát és a négyéves Rennt.

"Annyi mindenen mentem keresztül tavaly. Elváltam, menedzsert váltottam, voltak egyéb családi problémáim, de most nagyon jó helyen vagyok" – árulta el a sztár nemrég egy, a Hello! magazinnak adott interjúban, ahol kiemelte, nem mindig egyszerű egyedülálló apának lenni, de a gyerekeivel eltöltött pillanatok kárpótolják minden nehézségért.

"- Nagyon jó helyen vagyok most az életemben, az a legfontosabb, hogy minden maradjon ilyen és továbbra is legyen lehetőségem jól érezni magam a gyerekeimmel" – vallotta be Martin, aki büszkén osztotta meg azt is, hogy a négy gyerkőc közül van olyan, aki követni is fogja a pályán.

"-Nemrég megkérdeztem a kislányom, hogy Lucia, mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? Azt válaszolta: énekes. Én pedig nagyon büszke voltam"- vallotta be lapunknak Ricky Martin, aki amellett, hogy épp új zenei anyagon dolgozik, próbál a lehető legtöbb időt eltölteni a gyerekekkel, igaz, a kisebbek neveléséből azért volt férje, Jwan Yosef festőművész is kiveszi a részét, hiszen a legkisebb kisfiú és a kislány közös felügyelet maradt maradtak a válás után is. Ez persze nem jelenti azt, hogy el otthon kell hagynia őket, a sztár ugyanis elárulta, a gyerekek magántanulók, így amikor egy-egy turnéval járja a világot, akkor viszi magukkal őket, hogy megmutassa nekik mindazt, amit ő maga is megél az országokban, amelyek vendégül látják.

Ráadásul még épp időben szerveződött le a budapesti koncert, Ricky Marin ugyanis egy új szakma felé kacsingat. Kiemelt szerepet kapott ugyanis az Apple TV Palm Royale című sorozatában, amely a visszajelzések és a kritikák alapján nagyon jó döntésnek bizonyult.

"– Tervezem, hogy jóval többet színészkedjek – talán ez egy újabb szakasz a karrieremben" -  árulta el a The Wrapnek az énekes, akit az említett sorozat második évadában is láthatnak majd.

Magyar fellépők is lesznek a szuperkoncerten

Kishazánkba azonban egyelőre énekes sztárként érkezik, amelynek nem csak a nézők, de a koncert magyar fellépő is nagyon örülnek. T. Danny, akinek vendégeként KKevin, mellette pedig Metzker Viktória és Regán Lili lépnek fel koncerten, például nagyon várja már azt, hogy megtudja, vajon ki a magasabb, ő vagy Ricky Martin.
– Ő egy legenda, a napsütéses, tengerpartos hangulat jut eszembe róla és ugyan zeneileg nem az én világom, biztos vagyok benne, hogy nagyon nagy bulit fog csinálni. Egyébként szerintem magasabb vagyok nála, de várom már, hogy mellé állva kiderüljön – nevetett a rapper.

www.blikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux