Ugrás a tartalomra
x

Apple 2024-es Pride kollekciójával kedvez az LMBTQ közzösségnek

Az Apple arra törekszik, hogy támogassa a világméretű mozgalmakat, mint amik például az LMBTQ+ közösségek védelmére, és előrehaladását szolgálják. Ennek fényében kiadásra kerül Apple Watch Pride Edition Braided Solo Loop nevű okosóra, amit május 22-től lehet rendelni.
Az órához illő szíj és számlappal érkezik, és dinamikus iOS és iPadOS háttérképekkel érkezik, ez utóbbiak a legközelebbi frissítéssel érkeznek. Előszőr fordul elő, hogy a Pride óralap és a háttérképek szabadon testre szabhatóak, hogy ezzel is az LMBTQ+ sokszínűségét szimbolizálják

Az Apple a Pride kollekciójával büszkén felvállalva folytatja a támogatását az LMBTQ+ érdekérvényesítő, és érdekvédő szervezetek irányában, akik erőfeszítéseikkel pozítiv változásokat hoznak létre, beleértve az ILGA World-öt. A szervezet az LMBTQ+ szivárványos zászlója alá tartozó emberek jogainak előre mozdításán dolgoznak, hogy mindenki egyenlő esélyekkel állhason ki önmagáért. Apple által támogatottak közé tartoznak még az Encircle, az Equality North Carolina, az Equality Texas, a GLSEN, az Equality Federation, a Nemzeti Transznemű Egyenlőség Központ, a PFLAG, az SMYAL és a Trevor Project, a teljesség igénye nélkül

A Pride Edition Braided Solo Loop erőt és szépséget képvisel, a Pride zászlóiból merítve ihletett a vibráló, fluoreszkáló desing-jához. Az óra hátlapján lézer gravírozva a Pride 2024 szöveg kapott helyet.

A Pride Edition Braided Solo Loop és az új iOS és IPadOS háttérképek merész és szimbolikus színeket hoznak elő a fekete hátéren ragyogó élénk színekkel, reményt, erőt és közösséget sugározva az LMBTQ+ mozgalmaknak, erősítve az aktivizmus hatását, a jövő generációi számára egy egyenlőbb életért.

A felhasználók választhatnak a színspektrum különböző árnyalatai közül, hogy személyre szabhassák az óralapjukat és háttérképeiket. Az Apple Watch-on a színek minden számjegyet követnek az óraarcán, és valós időben reagálnak, ahogy a felhasználó mozgatja a csuklóját a giroszkóp bemenetétől függően. Az iPhone-on és az iPad-en a színes sugarak a “Pride” feliratot írják ki, és dinamikusan mozognak, amikor a felhasználó feloldja az eszközét. Az új Pride iPhone és iPad háttérképek hamarosan elérhetőek lesznek a watchOS 10.5, iOS 17.5 és iPadOS 17.5 verziókkal.

Ár és elérhetőség

Pride Edition Braided Solo Loop elérhető az Apple webshopján és az Apple Store-ban és az Apple üzletekben az egyesült államokban és kanadában május 22-től, és világszerte május 23 tól. USAban az ára $99 a többi régióban még nincs róla információ.
Pride Edition Braided Solo Loop41 mm-es és 45 mm-es méretben kapható, és kompatibilis az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 4 vagy újabb modellekkel.
iPhone és iPad háttérképek hamarosan elérhetőek lesznek a watchOS 10.5, iOS 17.5 és iPadOS 17.5 verziókkal. A felhasználók Apple Watch alkalmazásból, az Apple Store alkalmazásból vagy az apple.com weboldalról szerezhetik be.

www.programod.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux