Ugrás a tartalomra
x

Chris Evans is megszólalt a nagy port kavart melegcsók kapcsán

A Marvel sztárja, Chris Evans is megszólalt a napokban kirobbant botrány kapcsán, amelyet egy melegcsók váltott ki

.

A hét folyamán érkezik a mozikba a Lightyear, amelyben Evans a címszereplőnek kölcsönzi majd a hangját, az animációs filmet viszont úgy tűnik, hogy nem mutatják be Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségekben és Kuvaitban sem, mivel ezekben az országokban törvény tiltja a homoszexualitás ábrázolását.

A stúdió egyébként korábban már ki akarta vágni a két azonos nemű karakter csókjelenetét, azonban a produkció munkatársai tiltakoztak a döntés ellen. Chris Evans a Variety magazinnak adott interjúban pedig el is mondta a saját álláspontját:

“Bármennyire is nagyszerű, és tudjátok, már többször feltették nekem a kérdést, szép és csodálatos, boldoggá tesz. Nehéz nem frusztráltnak lenni, hogy ez egyáltalán vita tárgya kell, hogy legyen. Hogy ez egyáltalán ‘hír’. A cél az, hogy el tudjunk jutni egy olyan pontra, ahol ez norma, és hogy ez nem kell, hogy valami ismeretlen vizekre vigyen minket, hogy végül is ez már csak így van.”

“Ez a széleskörű reprezentáció az, ahogyan ma filmeket készítünk. Megtiszteltetés, hogy részese lehetek valaminek, ami megteszi ezeket a lépéseket, de a cél az, hogy amikor majd visszatekintünk erre az időre, csak döbbenten nézzük, hogy ilyen sokáig tartott, amíg eljutottunk idáig” - tette hozzá a színész, majd azt is elmondta, hogy a Lightyear rengeteg további meglepetést tartogat majd a Toy Story rajongóinak.

www.mafab.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux