Ugrás a tartalomra
x

24 kép a melegek otthoni életből - Zach Brunner illusztrátor

"Emlékeztett arra,hogy ezek az emberek egyszerűen normális emberek"

Ha valaki járt már az alkotó Twitter oldalán,akkor valószínűleg találkozott már egy-két gyönyörű illusztrációjával, amelyek a melegek otthoni életét ábrázolják. A közelmúltban Brunner az Out -nak beszélt alkotásairól, ahol arról beszélt, hogy mi inspirálta őt ezeknek a pompás illusztrációknak a megalkotására.

Alkotás az elszigeteltségből

„A sorozatot a karantén rajzommal kezdtem” – mondta Brunner. „Az elszigeteltséget, depressziót szinte mindenki tapasztalta a bezárások kezdetén.” Brunner feltételezi, hogy ez az oka annak, hogy a sorozat olyan népszerű. "Az emberek sokkal többet foglalkoztak vele, mint amire számítottam." A művészet népszerűsége és a katarzis, amelyet ezek illusztrálása hozott, Brunnert a folytatásra ösztönözte.

„Nagyon élveztem ezeket a jeleneteket megrajzolni, és úgy döntöttem, hogy folytatom a sorozatot, amelynek központi témája az, hogy bezárva éljük az életünket, ami ezekre az apró terekre korlátozódnak.”

Normális otthoni élet

Brunner elmagyarázza, hogy reméli, hogy ez a sorozat megmutatja az embereknek, hogy a melegek emberek olyanok, mint bárki más. „Szerintem fontos megmutatni ezeket a csendes kis jeleneteket” – mondta Brunner. „Nem igazán látunk elég tartalmat a hétköznapi életüket élő, meleg emberekből.”

Akár egyedül, akár egy partnerrel, minden kép egyedi történetet mesél el. New York a sorozat nagy részének háttereként szolgál, és ez nem véletlen. „New York olyan furcsa hely az élethez” – mondta Brunner. „Annyi ember van, minden személyes tárgyunkkal, érzéseinkkel, élményeinkkel együtt ezekben az apró lakásokban.”

Nem meglepő módon a sorozat elkezdett átváltani a karantén sorozatból a mindennapi életbe. Most, hogy Brunner Los Angelesbe költözik, arra számít, hogy ez valamilyen módon hatással lesz a sorozatra is. 

Brunner illusztrációik az Instagramon is követhetők.

www.gayety.co

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux