Ugrás a tartalomra
x

Összeházasodik a lánya volt pasijával a floridai milliomos

Az excentrikus floridai milliárdos, Barrie Drewitt-Barlow és a jegyese, Scott Hutchinson második közös gyereküket várják, aki augusztusban születik majd. Amikor világra jön, a baba egy közel ötmillió dollárt (kb. 1,6 milliárd forintot) érő jachtot kap ajándékba.

Barrie Drewitt-Barlow és volt házastársa, Tony 1999-ben történelmet írtak, amikor a világon elsőször, „apa” és „anya” helyett „szülő 1” és „szülő 2” rubrikákba írták be a neveiket az ikreik, Saffron és Aspen születési bizonyítványaiba.

Az együtt több mint 50 millió dolláros (17 milliárd forintos) vagyonnal rendelkező Barrie és Tony már különváltak, de azóta is a közös villájukban élnek és a gyerekeikről is közösen gondoskodnak – írja a LadBible című brit bulvárportál.

A családon belül az sem okozott törést, amikor Barrie összejött a lánya, Saffron volt pasijával Scott Hutchinsonnal. A párnak 2020-ban született az első közös gyermeke, Valentina, augusztusban pedig érkezik a kisfiuk, akit Rivernek neveznek majd. A baba érkezésére a család a kedvenc időtöltésével: féktelen pénzszórással készül.

Amikor Saffron megszületett, egy 650 ezer dollár (226 millió forint) értékű Faberge gyűrűt kapott, Valentinának egy közel 800 ezer dolláros (278 millió forintos) manchesteri luxuslakást vettek. Riverre egy még ezeknél is értékesebb ajándék, egy nagyjából 5 millió dollárt (1,6 milliárd forintot) érő luxusjacht vár, amit róla fognak elnevezni.

Ez persze nem minden, Barrie-n és Scotton kívül, Tony és az új párja, Brent, illetve Saffron és Aspen is dollár tízezreket költ az utolsó divat szerinti dizájner babaruhákra és bababútorokra.

www.24.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux