Ugrás a tartalomra
x

Szijjártó szerint nemzetközi LMBT-kórus támadja Magyarországot

A magyar gyerekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése a magyar szülők kizárólagos joga – hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön, a Facebook-oldalán.
Szijjártó Péter azt írta, hogy „ma egy újabb nemzetközi bürokrata", Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa „állt be a Magyarországot támadó nemzetközi LMBT-kórusba". Dunja Mijatovic kiábrándítónak tartja a gyermekvédelmi törvény elfogadását és sajnálatosnak azt, hogy népszavazás lesz a törvénnyel kapcsolatban – tette hozzá.

A magyar diplomácia vezetője úgy fogalmazott, hogy „márpedig Dunja Mijatovicnak, vele együtt az összes nemzetközi bürokratának és az összes LMBT NGO-nak bele kell nyugodnia: a magyar gyerekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése a magyar szülők kizárólagos joga, ahhoz semmilyen NGO-nak semmi köze nincsen".

„S ha tetszik nekik, ha nem", erről a magyar emberek népszavazáson is véleményt fognak mondani, mert nem a nemzetközi bürokraták és nem is az NGO-k mondják meg, hogy miről lehet Magyarországon népszavazást tartani és miről nem – zárta bejegyzését Szijjártó Péter.

www.hirklikk.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux