Ugrás a tartalomra
x

Heteró férfiak vallanak! Mi volt a leginkább „meleggyanús” dolog, amit valaha csináltál?

Heteró férfiak egy online fórumon osztják meg a „leginkább meleggyanús dolgokat”, amelyeket valaha is tettek. Úgy tűnik, mindenkinek van néhány apró titka!

Egy „u/datboy7328” nevű felhasználó a Reddit-en idén január 1 -jén egy egyszerű kérdést tett fel:

"Hetero Reddit-pasik! – kérdezte. – Mi a inkább meleggyanús dolog, amit valaha csináltál?"
A bejegyzésre több mint 16.000 válasz érkezett magát heterónak valló férfiaktól. A válaszok a csókolózó tizenévesektől a „Szexeltem egy férfival”-ig terjednek.

Nyugodtan elmondhatjuk, hogy eléggé vegyes képet kaptunk – a válaszok érdekes betekintést nyújtanak sok olyan férfi belső gondolataiba, akik heterónak vallják magukat, de szexuálisan azért kísérleteztek más férfiakkal.

Egy csók és más semmi

Az egyik válasz, amely sok figyelmet keltett, egy olyan heteró férfitól érkezett, aki nyíltan elmondta, hogy kamaszkorában hagyta, hogy fiú barátja megcsókolja.

A hozzászóló elmagyarázta, hogy barátja „egy nagyon vallásos családból” származik, és elkezdett rájönni, hogy meleg lehet.

„Megkérdezte, megcsókolhat-e. Kíváncsi volt, más érzés -e, mint egy lányt megcsókolni” – írta a kommentelő. „A barátom volt, én pedig a színházban már csókolóztam emberekkel, úgyhogy azt gondoltam, miért ne?”

„A csók után, amiben több nyelv volt, mint amire számítottam (szóval több, mint nulla), a barátom visszahúzódott, és azt mondta: „Köszönöm!” Majd azonnal hozzá is tette: „B*sszam*g. Most már tuti, hogy meleg vagyok.”

Meleg csirke!

Egy másik heteró férfi elárulta, hogy „meleg élménye” középiskolás korában történt. Egy „meleg csirke” nevű játékot játszott egy (akkor még rejtőzködő meleg) iskolatársával.

A játék, ahogy a magyarázó kifejtette, általában két heteró férfi között zajlik, akik egymás felé hajolnak, „mintha csók készülne”. Az a vesztes, aki először „húzódik vissza”.

„Elég egyszerű, buta fiújáték, a Dél-Karolinában nevelkedett, középiskolás srácok játsszák” – ismerte el.

„Egy nap kihívott engem egy idősebb srác, aki tudtommal nem volt meleg. Szóval, belekezdünk. A szokásos módon közelítek hozzá, de ő nem hátrál meg. Ajkaink találkoznak. Körülbelül két másodpercig maradunk így, és nekem az jut eszembe: hm, ha most kinyitom a számat, mintha megcsókolnám, ő biztosan meghátrál majd.”

„Nem tette. Nyelvét a számban találtam, amikor eljött a pillanat. Beismertem, hogy vesztettem, és gratuláltam neki a szép játékhoz. Évekkel később, a férfi élettársával tartott hűségfogadó ceremónián engem minősítettek az első meleg csókjának... Örültem, hogy nem tántorítottam el örökre a férfiaktól, és zavartam teljesen össze szegénynek a fejét.”

Összebújás, haverok módjára

A harmadik, egy Reddit-felhasználó férfi, a következő szívmelengető történetet osztotta meg „legmelegebb pillanatáról”. 

Ő és meleg barátja szeretnek együtt aludni, haverok módjára, de összebújva. Az alvás számukra „egyáltalán nem szexuális”. Teljes egészében az „összebújásról” szól, és arról, hogy jól érezzék magukat a másik mellett. A dolog az egyikük apjának halálával kezdődött.

„Az apja akkoriban halt meg, és azóta rosszul aludt (egyedül él). Azt mondta, csak szüksége van valakire, akivel összebújhat a kényelem érdekében, hogy újra jól aludhasson. A szerelmi élete egy teljes zűrzavar, ezért nem akart egy másik meleg férfit megkérni az együttalvásra, mert tudta, hogy abból úgyis csak d*gás lesz.– Én pedig beadtam a derekam, és a temetés óta először sikerült mélyen és pihentetően aludnia."

A medvekinézetű pasas esete a biztiőrrel

Egy másik hetero férfi arról mesélt, amikor biztonsági őrként dolgozott egy melegbárban. „Miközben vodka-feleseket árultam az ajtóban egy ünnepi partin, megengedtem, hogy egy nagydarab, medvekinézetű pasas puszit adjon az arcomra. Olyan szépen kérte! Azután történt, hogy adtam neki egy ingyen felest, amiért korábban már tíz másikat vásárolt.”

Felelsz vagy mersz

Egy másik férfi ezt írta: „Felelsz-vagy-merszet játszottunk, a nagyonrészeg változatból. Azt kell mondanom, a fő különbség a borosta érzése volt, meg az agresszívabb nyelvhasználat.”

A továbbiakban magyarra fordítunk nektek még néhányat a legpajzánabbak közül. De angolul értőknek ajánljuk a teljes thread olvasgatását. Vigyázat, nem munkahelyre való tartalom következik!

„Egyszer lesz*ptam valakit, csak hogy kipróbáljam. Nem volt rossz. Azért nem csinálnám csak és kizárólag ezt.”

„Kipróbáltam a melegszexet... kísérletezésből, amikor kamasz voltam. Heterónak vallom magam, mindig is a nők vonzottak, pláne romantikus értelemben. De talán biszex vagyok? Vagy csak szerettem kísérletezni?”

„Amikor 8. osztályos voltam, beleestem egy srácba. Nagyon fura volt és összezavart, mert már akkor is tudtam, hogy a lányok tetszenek. Aztán úgy két hét múlva el is múlt, és soha többé nem történt ilyen. Biztos a hormonok voltak, a kamaszkor elején, de sokat gondolkozom rajta. Két hetes meleg életszakasz. Igaz, azóta is előfordult párszor, hogy egy bárban csókolóztam pasikkal, az ilyesmi nyilván nem ritka. De nem azért, mert meleg vagyok, soha nem gondoltam azt, LOL”

„Ismerek egy srácot az egyetemről, akit egy hotdogozó mellett sz*pott le egy másik srác, ahova egy buli után mentek kajálni. Mikor megkérdeztük tőle, milyen volt, azt mondta: 'Hát, most már legalább tudom, hogy nem jönnek be a pasik. De a srác nagyon tudta, mit csinál'”

„Azt gondolom, nagyon sok férfi szeretné, ha társadalmilag elfogadott lenne összebújni más férfiakkal anélkül, hogy a szex a része lenne.”

„Eldobható felhasználónév, senki se fogja látni, szóval tökmindegy. Mikor 15 voltam, ott aludtam a legjobb barátomnál. Nyár volt, nagyon meleg, úgyhogy alsónadrágban aludtunk ugyanabban az ágyban. Élesen emlékszem, hogy hirtelen ránéztem, ahogy aludt, és azt gondoltam, szexi, úgyhogy elkezdtem lesz*pni. Nem szólt egy szót se, de elég gyorsan befejezte a számban, szóval azt hiszem, tetszhetett neki. Utána esetlenül összebújtunk, és elaludtunk. Soha többet nem beszéltünk róla, és nem is volt köztünk semmiféle szex többet. Most minketten 22 évesek vagyunk, még mindig legjobb barátok, és mindkettőnknek van barátnője. Azt hiszem, csak annyi történt, hogy a kamaszkori hormonok összezavarták a nagyon is heteró fejemet, LOL”

„Egy évvel ezelőtt összebújva aludtam el a haverommal részegen egy parti után. Nem fogok hazudni, elég kényelmes volt, HAHA”

Forrás: PinkNews

www.szabadnem.444.hu

Drupal 8 Appliance - Powered by TurnKey Linux